Miloš Biković proslavio uspeh filma “Sluga” sa publikom

0
77

Ruska komedija obara rekorde gledanosti kako u ruskim bioskopima tako i u srpskim.

Miloš Biković proslavio uspeh filma "Sluga" sa publikom
Miloš Biković sa nagrađenim gledaocima filma “Sluga” u bioskopu Roda Cineplex

U ruskom filmu “Sluga”, koji je režirao Klim Šipenko, Miloš Biković tumači glavnu ulogu. U srpskim bioskopima ovo ostvarenje je pravi bioskopski hit! Tako je sinoć, 19. januara, zvanično proslavljen stohiljaditi gledalac u domaćim bioskopima. Veliki uspeh filma “Sluga” u Beogradu Biković je proslavio sa publikom.

Komedija “Sluga” sa Bikovićem u glavnoj ulozi stiže u domaće bioskope

Film je za kratko vreme postao najuspešnija komedija u istoriji ruske kinematografije. Za sada je drugi najgledaniji film svih vremena u Rusiji! “Sluga” je očarao i ovdašnju publiku, pa je za manje od mesec dana, koliko se prikazuje, postao jedan od najgledanijih stranih fimova u domaćim bioskopima.

U slavljeničkoj atmosferi, na sinoćnim projekcijama filma u beogradskim bioskopima Cineplexx Ušće i Roda Cineplex, glumac Miloš Biković nagradio je brojne gledaoce majicama i plakatima filma. Titulu jubilarnog, stohiljaditog gledaoca podelile su sestre Teodora i Anđelija Kostić.

Serija “Južni vetar” od 19. januara na Prvom programu RTS

“Sluga” govori o Gligoriju, zvanom Griša, sinu oligarha. On je bogat, razmažen i bahat mladić. Njega otac šalje na selo na “prevaspitavanje”. I ne samo to, mladić se nekim čudom vraća u prošlost…

Grišu je maestralno dočarao Miloš Biković. Osim njega i filmu igraju i Ivan Ohlobistin; Marija Mironova; Aleksandar Samojlenko; Aleksandra Bortič; Olga Dibceva… Distributeri filma su “Stars Media Int.” i “Delius film”.

E. A. / Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde