Miloš Biković nagrađen na filmskom festivalu u Irskoj

0
65

Srpski poznati glumac nagrađen u Irskoj.

Miloš biković nagradjen u irskojGlumac Miloš Biković nagrađen je za ulogu Petra Maraša u filmu “Južni vetar” na Subtitle Spotlight European Film Festivalu. Ovaj filmski festival se održao u irskom gradu Kilkenu od 19. do 25. novembra.

Vladimir Putin odlikovao Miloša Bikovića “Medaljom Puškina”

Na jedinom festivalu u Irskoj, koji popularizuje ostvarenja van domaćeg govornog područja, ove godine prikazano je 22 filma. Od toga – čak 14 premijerno. A, među tim ostvarenjima je bio i najuspešniji aktuelni domaći blokbaster “Južni vetar” reditelja Miloša Avramovića.

Miloš biković nagradjen u irskojOve godine na festivalu su, po sedmi put, dodeljene i “The Angela Awards”, nagrade za istaknuta dostignuća glumaca i autora. Tradicija je da nagrade dobitnicima uručuju poznati tamođnji glumci, pa je tako Bikoviću priznanje uručila Charlie Murphy, glumica poznata po ulozi u hit seriji “Birmingemska banda”.

Film “Južni vetar” videlo više od pola miliona gledalaca

Zahvaljujući se na nagradi i pozdravljajući autore festivala, naš glumac je istakao da “nešto nije u redu sa svetom, a da autori festivala baveći se ovakvim filmovima čine veliku stvar jer plivaju nasuprot struji”.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde