Miloš Biković i Aglaja Tarasova na moskovskoj premijeri filma “Led 2”

0
112
Miloš Biković i Aglaja Tarasova na moskovskoj premijeri filma "Led 2"

Dugo očekivani nastavak ruske ledene bajke će se od 14. februara naći pred publikom u bioskopima Srbije.

Svetska premijera filma “Led 2” održana je prošlog ponedeljka u Moskvi. Specijalnu projekciju zatvorenog tipa u filmskom centru “Oktobar” uveličale su zvezde najgledanijeg ruskog romantičnog filma svih vremena, Aglaja Tarasova i Aleksandar Petrov. Veliku pažnju tamošnjih medija izazvao je i dolazak Miloša Bikovića. Svi pogledi bili su uprti u našeg proslavljenog glumca i njegovu bivšu devojku Aglaju, koji su se prvi put posle raskida od pre dve godine pojavili u javnosti na istom događaju.

Miloš Biković proslavio uspeh filma “Sluga” sa publikom

Sedmoj sili nije promaklo da su oboje bez pratnje prošetali crvenim tepihom. Aglaja u glamuroznoj i kratkoj crvenoj haljini, na visokim potpeticama, dok je Miloš bio ležerno elegantan. Mada su fotoreporteri željno iščekivali da ih uslikaju zajedno, do susreta bivšeg ljubavnog para i junaka prvog dela filma “Led” nije došlo.

“Senke nad Balkanom 2”: Miloš Biković tumači Josipa Broza Tita

Tome je možda presudilo i to što se tokom projekcije oglasio protivpožarni alarm u bioskopu, zbog čega su gosti morali da budu evakuisani, uključujući i glumce. Ispostavilo se da je u pitanju bio mali požar, koji je odmah lokalizovan. Specijalnim zvanicama nije bilo suđeno da “Led 2” odgledaju do kraja. Na rasplet ljubavne drame klizačice Nađe i hokejaša Saše moraće da sačekaju Dan zaljubljenih, kada će film početi da se prikazuje i u ruskim bioskopima.

Serija “Južni vetar” od 19. januara na Prvom programu RTS

“Led 2” će se naći na repertoaru domaćih bioskopa od petka, 14. februara, kao i u svim manjim gradovima po Srbiji, posredstvom mobilnih bioskopa Mobil 3D Cinema.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde