Miloš Biković: Uskoro dve filmske premijere u Moskvi

0
346

Srpskog glumca ove zime očekuju dve velike filmske premijere u Moskvi.

Miloš Biković
Miloš Biković , Foto: Art Vista

led miloš bikovićMiloša Bikovića, koga je srpska publika donedavno gledala na Prvoj TV u ruskom hit sitkomu “Hotel Eleon”, uskoro očekuju dve velike filmske premijere u Moskvi. Za Dan zaljubljenih, 14. februara, najavljen je ljubavni film “Led”. Reč je o istinitoj priči o ruskoj klizačici koju je ljubav prema jednom mladiću digla iz invalidskih kolica i učinila je šampionkom sveta. Tokom snimanja ovog ostvarenja srpski glumac je osvojio srce glavne junakinje Aglaje Darije Tarasove, sa kojom je i danas u vezi. Posle moskovske premijere, “Led” će stići i u srpske bioskope.

Glumac Miloš Biković producent ruske serije i filma

banderas biković
Banderas i Biković na setu, Foto: Printskrin Instagram / Milosh Bikovich

Druga premijera je akciona fantastična avantura “Izvan stvarnosti”. U njoj je Bikoviću partner holivudska zvezda Antonio Banderas. Ovaj film biće predstavljen 1. marta ruskoj publici. U međuvremenu, Milošu se tri ruska filma “krčkaju” u postprodukciji, a on trenutno uživa na egzotičnoj destinaciji, sa koje na svoj Instagram postavlja fotografije. Mada je u Rusiji izgradio veliku karijeru, gde ga smatraju jednim od najpopularnijih glumaca, Biković je ostao skroman momak.

Pala poslednja klapa filma „Južni vetar“ Miloša Avramovića

– Uspeh doživljavam kao blagoslov od Boga i nemam prava da se sebično odnosim prema njemu – kaže glumac. – Ne dozvoljavam mu da me promeni. Poštujem ljude koji prate i vole moj rad. Naravno, dešavalo se da ponekad odbijem nekoga da se fotografišem sa njim, kad negde žurim ili tokom snimanja filma ili serije. Tada sam isključivo skoncentrisan na posao. Spavam malo, uglavnom u avionu i vozu. Živim paralelno u Sankt Peterburgu, Moskvi i Beogradu. Trudim se da mi vreme ne prolazi uzalud. Više posla imam u Rusiji. Tamo provodim 20 dana mesečno, a ostatak u Srbiji. Ali to je ulaganje za budućnost. Želim što bolje da iskoristim priliku koju mi je život pružio.

Počelo snimanje filma „Balkanska međa“

Izvor: Novosti

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde