Milica Todorović i MC Janko objavili spot za “Ljubi me budalo”

0
493

Milica Todorović i MC Janko ekranizovali su novu pesmu “Ljubi me budalo”. A video ima i provokativnih kadrova.

milica todorović mc janko ljubi me budalo spot printskrin
Printskrin : YouTube / yankoomusic

Milica Todorović i MC Janko ponovo su udružili snage i ukrstili glasove. Posle pesme “Moje zlato”, njih dvoje snimili su duet pod nazivom “Ljubi me budalo”, kao i spot za njega. Muziku potpisuju Jacky Jack i DJ Bobby B, a Janko je autor teksta i aranžmana, koji je uradio zajedno sa DJ Bobby B i T. Neusser.

milica todorović ljubi me budalo spot printskrin
Printskrin : YouTube / yankoomusic

– Ljubi me budalo ! Nadam se da ćete pesmu zavoleti! Očekujem vaše utiske 💋 – napisala je Milica na svojoj Facebook stranici uz postavljeni video, a koji je režirao Ivan Amić.

milica todorović mc janko ljubi me budalo spot printskrin
Printskrin : YouTube / yankoomusic

Inače, Milica je zajedno sa Eminom Jahović pre nekoliko dana objavila spot za njihov duet “Limunada”. On već ima preko sedam miliona pregleda. Vreme će pokazati koja će se pesma više dopasti publici. Kao i da li će neka od novih numera nadmašiti hit “Moje zlato”, koji je, tvrde mnogi, najgledaniji muzički spot u Srbiji sa više od 100 miliona pregleda.

Emina Jahović i Milica Todorović preporučuju za žarko leto „Limunadu“

“Ljubi me budalo” je po objavljivanju za manje od jednog sata sakupio preko 11 hiljada pregleda. Milica izgleda, kako mnogi njeni obožavatelji kažu, nikad bolje. Njeno seksi đuskanje ostavilo je mnoge bez daha.

Uostalom, pogledajte spot za pesmu “Ljubi me budalo”:

J. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde