Mila Jovović postala zaštitno lice modne kuće “Balmain”

0
88

Glumica, kreatorka i model ni sa 43 godine nije izgubila svežinu i dopadljivost, krasi je i dalje besprekoran izgled.

Milla-Jovovich-for-Balmain’s-Fall-2018-Campaign.Pariska modna kuća “Balmain” angažovala je zanosnu Milu Jovović (Milla Jovovich) za novu modnu kampanju. Ona je zvezda i posebnog filma u kojem predstavlja jesenje-zimsku kolekciju “Volumen 1”, kojom je kreator Olivier Rousteing započeo novu komunikacijsku strategiju. Video je ostvario Jake Nave, a fotografije An Le.

Izložba modnih ilustracija „Maison Barili Beograd/Njujork“ u Požarevcu

Na pariskoj konferenciji za novinare čuveni stilista Rousteing je istakao:
– Nismo mogli naći bolju manekenku od Mile! Nadarena je, a bila je jedna od mojih najdražih filmskih junjakinja, nekoliko puta sam visionirao sva ostvarenja u kojima je glumila. Idealna je predstavnica brenda “Balmain” jer je jaka i staložena. Uz sve to je prelepa, oživljava nanovo moderni i traženi glamour devedesetih godina prošlog veka. Poseduje jedinstven izgled, neodoljiva je i savršeno fascinantna. Ovim projektom smo želili da pošaljemo značajne poruke klijenteli, a ona nam je to omogućila. Hteo sam da pokažem kolekciju na novi i neočekivan način. Sa saradnicima sam odlučio da ostvarim koncepcije sasvim različite od pokazanih. Upotrebili smo intimnije i konkretnije načine reklamiranja, u posebnom ambijentu. Mila je sve izvela na profesionalan i teatralan način.

Britanski „Vogue“ izabrao Exit među najbolje festivale Evrope

Milla-Jovovich-for-Balmain’s-Fall-2018-Campaign.Manekenka je izrazila zadovoljstvo zbog učešća u ovom projektu.
– Na snimanju mi je fotografkinja pokazala mnoštvo mogućnosti kretanja i ponašanja, lupanje stopalima i povlačenje stolica. Reditelj me snimao pažljivo, ističući moje oči, usne, ruke… Pokazao me pod najlepšim svetlom i u najboljoj formi. Postala sam i deo projekta, udruživši svoje kreacije – rekla je Mila Jovović.

Dž. Mujadžić

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde