MENT 2021 showcase festival od 3. do 5. februar u Ljubljani

0
38

MENT je nagrađivani trodnevni showcase festival otkrivanja muzike iz Evrope i šire.

MENT 2021 showcase festival od 3. do 5. februar u Ljubljani
Počelo je prijavljivanje izvođača za MENT 2021

MENT 2021, sedmo izdanje showcase festivala, održaće se u Ljubljani od 3. do 5. februara 2021. godine. Organizatori su pozvali bendove i solo izvođače da se prijave za nastup. Prijave su besplatne i otvorene do 14. avgusta 2020. godine. Zainteresovani mogu se prijaviti OVDE.

– MENT Ljubljana poziva evropske bendove, solo izvođače sa koncertnim iskustvom i javno dostupnim audio i video materijalima da nastupaju na sedmom izdanju festivala.

6. MENT – Festival i konferencija u Ljubljani

Na 6. MENT showcase festivalu nastupilo je 80 muzičara iz 26 zemalja na različitim lokacijama širom Ljubljane.
Međunarodna konferencija fokusirana je na muzičku industriju i kreativnost. Šestom izdanju prisustvovalo je skoro 6.000 posetilaca i više od 650 muzičkih profesionalaca iz cele Evrope i šire.
Na MENT festivalu svake godine svoju priliku za predstavljanje imali su i bendovi i muzičari iz Srbije, a neki od njih koji su do sad nastupali su: Ana Ćurčin; “Stray Dogg”; “Bitipatibi”; “Crvi”; “Igralom”; “Vizelj”; “Dogs in Kavala”; “Turisti”; “Šajzerbiterlemon”; “Buč Kesidi”; “Zicer inc” i mnogi drugi.

Ukoliko zbog trenutne globalne situacije, organizacija MENT-a neće biti moguća ili će biti organizovana u drugačijem format, sve prijave će važiti za odloženi datum ili drugi format. Svi kandidati biće obavešteni o rezultatima, saopštili su organizatori.

Delić atmosfere i kako su se izvođoči i publika provodili na prethodnom festivalu možete videti i u afterstory MENT 2020:

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde