Cineplexx: “Men’s Night” 26. jula uz film “Nemoguća misija: Razilaženje”

0
74

Publiku Cineplexx bioskopa u Beogradu, Kragujevcu i Niš očekuje za “Men’s Night” piće dobrodošlice, pokloni i fantastična akcija na velikom platnu.

Cineplexx: "Men's Night" 26. jula uz film "Nemoguća misija: Razilaženje"Šesti deo legendarne franšize pod nazivom “Nemoguća misija: Razilaženje” sa Tomom Kruzom stiže u srpske bioskope. I to, na veliko platno bioskopa Cineplexx u okviru događaja “Men’s Night”, odnosno “Veče za muškarce”, koje je zakazano za četvrtak 26. juli od 20h. Sve posetioce očekuje ledeno hladan Jägermeister i poklon primerak “Autobild” magazina. Oni sa najviše sreće dobiće poklone partnera “Under Armour” – njih 90 kući će se vratiti sa sportskih proizvodima. “FitPass” će obradovati po pet posetioca u svakom bioskopu Cineplexx sa besplatnom mesečnom članarinom.

Cineplexx: Ladies night uz letnji hit „Mama Mia! Idemo ponovo“
Cineplexx: "Men's Night" 26. jula uz film "Nemoguća misija: Razilaženje"
Tom Kruz u filmu “Nemoguća misija: Razilaženje”

I to nije sve! Specijalna nagrada očekuje najhrabrijeg i najkreativnijeg. Potrebno je da se fotografišu na aktivaciji u bioskopima Cineplexx.
– Pobedi strah od letenja i postani tajni agent na jedan dan! Fotkaj se u okviru “Men’s Night” događaja, provozaj se motorom i fotografiju koju dobiješ na mejl postavi na Facebook/Instagram uz tagovanje lokacije i komentar zašto bi baš ti bio savršeni tajni agent i zaslužio da osetiš potpuno drugačije iskustvo uz skakanje padobranom sa visine od 3000 metara! Najinteresantniji komentar nagrađujemo upravo ovim izazovom. Fotografije sa događaja možeš da kačiš sve do 2. avgusta, a dobitnika biramo u ponedeljak 6. avgusta – obaveštavaju iz Cineplexxa.

Bekamovi u Crnoj Gori: 28 zahteva za luksuzni rizort na Svetom Stefanu
iz filma nemoguća misija razilaženje
Iz filma “Nemoguća misija: Razilaženje”

U filmu “Nemoguća misija: Razilaženje” Itan Hant i njegov tim su zajedno sa nekim već poznatim saveznicima u trci sa vremenom, nakon što misija pođe po zlu. Pored Toma Kruza, koji je sve zahtevne akcione scene snimio sam, bez pomoći dublera, uloge tumače i Rebeka Ferguson, Alek Boldvin, Vanesa Kirbi, Henri Kevil…
Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde