3. Međunarodni motoskup MK Istok u Banjaluci uz rokere

0
155

U Banjaluci će se 11, 12. i 13. avgusta okupiti bajkeri, kada će biti održan 3. motoskup u organizaciji MK Istok. Tih dana će se tvrđava Kastel tresti od grmljavine motora i rokenrola. Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Organizatori pozivaju: “Ne propusti priliku da budeš deo najveće žurke na otvorenom u centru Banjaluke”.

mk istok kastelA pošto će tog vikenda u Banjaluci biti velika gužva, preporuka je da posetioci i učesnici na vreme rezervišu smeštaj. Ko želi da prenoći ispod čvrstog krova, može se informisati o nekim hostelima, motelima i hotelima OVDE. Za one probirljivije, tu je na raspolaganju booking.com (koji je i na on-line magazinu Antrfile). A, za ljubitelje kampovanja spreman je kamp na samoj lokaciji motoskupa.

kastel tvrdjava banjaluka
Tvrđava Kastel u Banjaluci

Organizatori iz MK Istok potrudili su da pripreme vrhunsku bajkersku zabavu – uz hladno pivo i vreo roštilj! I, uz pogled na najveću do sada koncertnu binu. A na njoj će gruvati brojni bendovi.

U petak 11. avgusta posetioce će zabavljati: “Misty Rocks” (Banjaluka), “Queen Real tribute band” (Beograd), “Balkan Expres”(Banja Luka). Narednog dana, u subotu za svirku su zaduženi: “Krugovi u žitu” (Trebinje), “Tref, pik i razbojnik” (Kozarska Dubica), “Dža ili Bu” (Beograd), “Tupas Mene” (Banja Luka). Besplatan ulaz za sve!

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde