Lena, Tijana i “Legende” pevaju na Medijana Festu u Nišu

0
197

medijana-festU Nišu je u toku tradicionalni Medijana Fest. U parku Sveti Sava do 11. avgusta, petkom i subotom, građane će zabavljati Lena Kovačević, Tijana Dapčević i grupa “Legende”, kao i još nekoliko bendova. Poseban program osmišljen je za namlađe.

Večernji program svakog vikenda počinje u 21.30 i traja do 23.30h. Prošlog petka na festivalu je nastupio “Very Naiss bend”, a u subotu koncert je održao makedonski pevač Daniel Kajmakoski, pobednik takmičenja “X factor”. Publiku će 28. jula prvo zabavljati “Senke bend”, a 29. jula će posetioci moći da čuje džez pevačicu Lenu Kovačević. Bendovi sa festivala “Balkanrock” sviraće 4. avgusta, a naredne večeri nastupiće pop pevačica Tijana Dapčević. Medijana Fest zatvoriće grupa “Legende”, čiji nastup je zakazan za petak 11. avgust.

medijana-festTokom trajanja festivala, u parku Sveti Sava, svakog dana od 18 do 20 sati najmlađi mogu da posete interaktivne radionice Udruženja građana Višnja. Sa njima su tada i animatori i maskote popularnih likova iz crtanih filmova. Retrospektivu Majske pesme publika će čuti 28. jula u istom terminu. Dečji karavan biće održan 4. avgusta. A, za kraj festivala 11. avgusta, glumci Lutkarskog pozorišta odigraće od 19 do 20 sati predstavu “Priča o vodi”.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde