Montenegro Beer Fest: “Van Gog” otvara festival na Cetinju

0
72

Prestonica Cetinje će od 26. do 28. jula biti centar najbolje zabave i provoda u regionu. Tada će biti održan prvi Montenegro Beer Fest. Ovaj festival se organizuje u saradnji sa nadaleko poznatim Belgrade Beer Festom i zato će od prvog izdanja na festivalu nastupiti najveće muzičke zvezde regiona.

Montenegro Beer Fest: "Van Gog" otvara festival na Cetinju

A, jedan od najboljih rok bendova u regionu, “Van Gog” otvara Prvi Montenegro Beer Fest. Zvonimir Đukić Đule sa svojim kultnim bendom već više od tri decenije stvara hitove i priređuje nezaboravne koncerte. Posebno su srećni kada imaju priliku da od prvog dana učestvuju u stvaranju jednog novog festivala koji će Crnu Goru i Cetinje dovesti na mapu najznačajnijih muzičkih dešavanja u regionu.

Prvi Montenegro Beer Fest na Cetinju u julu 2019.
Montenegro Beer Fest: "Van Gog" otvara festival na Cetinju
Foto: Marko Obradović

– Belgrade Beer Fest je jedan od meni dražih festivala i uvek se posebno osećam na toj sceni. Kada su me organizatori pozvali da i ove godine učestvujem na Beer Festu, ali u Crnoj Gori, bio sam zaista počastvovan, jer će na Montenegro Beer Festu biti predstavljeno sve najbolje sa čuvenog beogradskog festivala. Zato se izuzetno radujem susretu sa novom publikom na prelepom Cetinju. Posebno što veoma cenim kulturno-istorijsko nasleđe Crne Gore koje se najbolje na Cetinju može doživeti. Siguran sam da će ovaj festival postići veliki uspeh već prve godine. Mi za prvi Montenegro Beer Fest pripremamo posebnu set listu. Na njoj će se naći i pesme sa našeg novog albuma “More bez obala”. Naslov albuma je metafora za našu unutrašnju slobodu koja mora da bude neograničena, zato dođite na Cetinje i doživite tri dana bezbrižnosti i slobode koja najbolje može da se doživi samo uz pravi rok’n’rol! – rekao je Đule.

Kombank dvorana: Koncert “na drva” grupe “Van Gog” 23. marta
Montenegro Beer Fest: "Van Gog" otvara festival na Cetinju
Foto: Marko Obradović

Uživanje u vrhunskoj muzici će svakako upotpuniti i velika ponuda piva. Tako će pored najpoznatijih indrustrijskih piva posetioci biti u prilici da probaju i brojne pivske ukuse koje će predstaviti domaće kraft pivare. Inače, festivalski provod će činiti sedam zona sa različitim programskim sadržajima, ali i bogatom gastronomskom ponudom.

Uskoro će biti saopštena imena još muzičkih zvezda koje će učestvovati na prvom Montenegro Beer Festu. Sve informacije se mogu redovno pratiti na Facebook stranici festivala.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde