Massimo Savić za Dan zaljubljenih pred beogradskom publikom sa novim pesmama

0
1055

Od objavljivanja prvog albuma Massima Savića, “Sjaj u travi”, prošlo je 35 godina.

Massimo Savić za Dan zaljubljenih pred beogradskom publikom sa novim pesmamaSjajni muzičar i jedan od najlepših glasova u regionu pre nekoliko meseci je predstavio novo izdanje simboličnog naslova “Sada”. Za Dan zaljubljenih, 14. februara 2019, Massimo će održati koncert u Sava centar. Tada će beogradska publika, uz stare hitove, prvi put biti u prilici da uživo čuje i pesme sa novog izdanja, koje je radijski eter već lepo prihvatio.
– Ljubav se pokazuje svaki dan. Svi znaju da ja nikada ne napustim dom, a da nisam polјubio suprugu. To su mali znakovi pažnje koji su iznimno važni. Isto tako, važno je lјubavi dati poseban prostor, posebno značenje. To ćemo zajedno učiniti u Sava centru. Učiniti ćemo taj dan, tu večer – nezaboravnom! – najavlјuje Massimo.

Massimo Savić objavio spot za pesmu “Ne ostavljaj me tu”
Massimo Savić za Dan zaljubljenih pred beogradskom publikom sa novim pesmama
Foto: Promo

Na aktuelnom izdanju Savić je ponovno sarađivao sa nekima od svojih stalnih saradnika, autorom i producentom Predragom Martinjakom; aranžerima i producentima Nikšom Bratošem i Ivanom Popeskićem. Za Massimov novi album pesme je pisao i Sergej Ćetković, sa kojim je i snimio duet “Nisam spreman”.
– Kada sam ovu pesmu izveo prvi put sa Sergejom, publika koja je nikada do tada nije čula, opčinjeno je pratila svaku notu, svaki takt. Retke su takve kompozicije i ponosan sam što sam snimio upravo jednu takvu – rekao je Massimo.

“Sada”, novi album Massima Savića
Massimo Savić za Dan zaljubljenih pred beogradskom publikom sa novim pesmama
Foto: Promo

Prošlogodišnji nastup Savića u Sava centru ostao je zabeležen kao jedan od najemotivnijih i upravo zato ovaj umetnik zakazuje novi susret na istom mestu.
– Beogradska pubilka pokazala je tako veliko srce i nastupiti u toj divnoj dvorani bila je velika čast. Sa velikom se radošću vraćam tamo, a ovaj put donosim i neke nove pesme – rekao je Massimo.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sava centra i na prodajnim mestima Eventima, po cenama od 1.900, 2.500 i 2.900 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde