Massimo Savić pesmom “Mali krug velikih ljudi” najavljuje novi album

0
216

Posle brojnih hitova sa njegovog minulog albuma “Sada”, poznati pevač je spreman da publici otkrije nove materijale.

Massimo Savić pesmom "Mali krug velikih ljudi" najavljuje novi album

Massimo Savić objavio je pesmu “Mali krug velikih ljudi”, kojom najavljuje rad na novom albumu. Biće to novo poglavlje u bogatoj karijeri jednog od najznačajnijih muških vokala sa ovih prostora. Autor nove pesme je Ivan Dečak iz grupe “Vatra”, a napisao ju je baš za Savića. Inače, on je zaslužan za još jedan Massimov hit – “Nama se nikud ne žuri”. Numera “Mali krug velikih ljudi” je snimljena u produkciji poznatog dvojca iz studija “Pleasantville” a to su Jura Ferina i Pavao Miholjević.

“Sada”, novi album Massima Savića

– Pesma donosi dozu optimizma koja nam je u ovim trenucima toliko potrebna. Nju mi je Ivan poslao dosta pre svih ovih nesreća koje su nas zadesile, pandemije, zemljotresa, bilo je to pre nekih godinu dana… ali, kao da je naslutio da će doći trenutak kada ćemo posebno ceniti ono najvažnije – mali krug velikih ljudi, krug naših najmilijih! – rekao je Massimo. On je dodao da je veoma ponosan na novi singl i da jedva čeka reakcije publike.

Massimo Savić objavio spot za pesmu “Ne ostavljaj me tu”

– Ova pesma jasno govori o svima nama. Meni se ništa puno nije promenilo u vezi ostajanja kod kuće, jer sam zatvorena osoba u smislu svog života. Imam svoje cure, svog psa, nekoliko prijatelja… Imam mali krug Velikih ljudi kojima sam posvećen i to mi je sasvim dovoljno. Drago mi je da napokon imam pesmu kojom ću to što osećam za te važne ljude i pokazati – dodao je poznati muzičar.

Spot za pesmu “Mali krug velikih ljudi” režirao je Radoslav Jovanov Gonzo, a za fotografije i vizuelno rešenje zaslužan je dvojac Bachrach & Krištofić.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde