Masimo Savić proslavlja 55. rođendan koncertom u Beogradu

0
178

Poznati hrvatski muzičar Masimo Savić 6. juna napuniće 55. godina, a rođendan će proslaviti koncertom u Beogradu.

Masimo Savić je odlučio da svoj “divan dan” proslavi sa svojom publikom. On će nastupiti pred beogradskom publikom u letnjem Bitefart Cafe, i tako otvoriti koncertnu sezonu na Kalemegdanu. Kako je navedeno na sajtu pevača, pokloniće za svoj rođendan pesme koje publika voli, a poklon će mu biti njihovo uživanje u njima. A, ako neko baš želi da donese i neki drugi poklon, neće se ljutiti. Karte se mogu naći na prodajnim mestima www.eventim.rs i www.ddtickets.rs.

Masimo Savić instagramMasimo je nedavno objavio novi singl “1.000 ljudi”. Pesma apostrofira ljubav kao pokretačku snagu i naglašava činjenicu da usprkos preprekama samo srce zna prepoznati onu jednu, pravu osobu za svakog od nas. Autori teksta su Predrag Martinjak i Ante Pecotić, dok su muziku i aranžman delo Predraga Martinjaka. Ova pesma je uvertira za novo Masimovo diskografsko izdanje, koje se očekuje naredne godine.

– “1.000 ljudi” je pesma koja je, opet, načinila kvantni skok u mom radu. Ono što ovu interpretaciju razlikuje od onoga što je dosad izašlo iz moje i radionice mojih saradnika je činjenica da se radi o afirmativnoj numeri, o pesmi kojoj je ljubav glavna premisa, ali ne kao do sada da “iz jednog pogleda doznajem sve”, nego govori o tome kako sačuvati ljubav uprkos mnogima koji se tome protive – izjavio je Massimo.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde