Masimo rasprodao Sava centar, zakazan drugi koncert 23. decembra

0
135

Za nešto više od mesec dana nakon zakazivanja koncerta, planule su ulaznice za nastup Masima Savića u novobeogradskoj dvorani.

massimo foto promo rasprodao Sava centarPevač je rasprodao Sava centar, karata za koncert 22. decembra više nema. Ali će se zbog velikog interesovanja održati još jedan, dan kasnije, 23. decembra. Masimo će tako sa svojim bendom još jednom obradovati publiku i družiti se sa njom tokom dvosatnog muzičkog putovanja. Jedan od najvećih beogradskih koncertnih prostora, koji je kroz svoju istoriju ugostio mnoge čuvene muzičare, dva dana zaredom u decembru biće u znaku brojnih velikih hitova ovog umetnika koji je prevalio 30 godina muzičkog rada.

Masimo Savić za rođendan počastio fanove novim spotom

Ovaj nastup će biti vrhunac Masimove turneje po Srbiji. A, koja obuhvata još tri grada i četiri koncerta. Nastupiće 24. novembra u Nišu, 25. novembra u Čačku, 26. i 27. novembra u Kragujevcu. Koncerti u Čačku i Kragujevcu su takođe rasprodati, dok je u Nišu ostalo još malo ulaznica, koje su za sve koncerte u prodaji preko Eventim mreže.

massimo foto promo rasprodao sava centar
Foto: Promo

Nakon hvaljenog albuma “1 dan ljubavi” Masimo je pesmom “1000 ljudi” i aktuelnim singlom “Neka ti plove brodovi” najavio rad na novom studijskom albumu. Početkom decembra biće objavljena nova numera, a koju će premijerno izvoditi na koncertima u Srbiji.

Koncerti Masima Savića u Srbiji, 22. decembra u Sava centru

Ovaj nadareni pevač mnogo je puta punio Sava centar, a poznato je da su njegovi koncerti rasprodati danima unapred. Svaki Masimov koncert je poseban i inovativan događaj, koji pomera granice, kako kreativne tako i produkcijske.

massimo foto promo rasprodao sava centar
Foto: Promo

Nove pesme i koncerti, sa naglaskom na vrhunski nivo muziciranja, uvek su bili Masimov podsticaj da potraži neke nove maksimume i ispiše još uspešnija poglavlja u biografiji.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde