Marko Tolja i “The Swinging Band” na Kalemegdanu 13. jula

0
118

Na letnjoj sceni Bitefartcafea na Kalemegdanu u četvrtak 13. jula od 22 časa gostuje Marko Tolja, popularni mladi Riječanin i njegov džez, pop, sving sastav “The Swinging Band”.

Marko Tolja
Foto: Facebook /Marko Tolja

Jedan od najlepših glasova regiona i najšarmantijih mladih pevača, karijeru je započeo pre desetak godina. Marko Tolja džez, pop i sving pevač snimio je dva albuma. Za prvi, “Vrijeme briše istinu”, osvojio je nagradu Porin (2008) za najboljeg novog izvođača. Početkom ove godine objavio je dugoočekivani album sving obrada, pod nazivom „Stavi pravu stvar“, koji je snimio u saradnji sa Jazz Orkestrom HRT-a. Na albumu je obradio poznate hitove izvođača regiona poput “Bijelog dugmeta”, “Psihomodo Popa”, “Aerodroma”, “Parnog valjka”, Neno Belana, “Majki”. A, time je pokazao da dobra pesma ne poznaje žanrove.

Marko Tolja ima bogato iskustvo u živim klupskim svirkama, kao i pred širokim auditorijumom. Održao je rasprodat koncert u Lisinskom, a bio je gost na koncertu Olivera Dragojevića u “Royal Albert Hallu”.

Karte za uživanje u intimnoj atmosferi letnje večeri i dobroj muzici na Kalemegdanu mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i DD Tickets-a, po ceni od 600 dinara.

E.A. / Izvor: danubeogradu.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde