Marko Louis promovisao treći solo album “Euridika”

0
176

Posle izdanja “Shine on me” izdat 2015. godine i albuma “Beskraj” koji je prošle godine osvojio mnoga srca, Marko Louis posle samo godinu i po dana predstavio svoje nove pesme.

Marko Louis promovisao treći solo album "Euridika"
Marko i njegova “Euridika”, Foto: Ivan Miladinović

Marko Louis je u Dorćol Platzu održao promociju svog trećeg solo albuma pod nazivom “Euridika” koji je izdao za izdavačku kuću “Lampshade media”. U novim pesmama su uživali predstavnici medija, kao i Markove kolege. Novi album sadrži 12 pesama među kojima su tri dueta. Publika je ovog leta imala već priliku da čuje dve nove numere – naslovnu i “Kad je noć”, koje su i ekranizovane.

Marko Louis objavio singl „Euridika“
Marko Louis promovisao treći solo album "Euridika"
Na promociji u Dorćol Platzu, Foto: Ivan Miladinović

Marko voli da sarađuje sa drugim umetnicima, pa tako i ovo izdanje nije moglo da prođe bez lepih dueta. Reč je o pesmama “Sanjao sam” sa autentičnim Božom Vrećom; “Idi” sa mladom sarajevskom grupom “Helem Nejse”; i “Svet je tvoj” sa Markovom sestrom Majom.
– Već duže vreme Maja i ja želimo da snimimo zajedničku pesmu. Drago mi je da se to konačno desilo na ovom albumu. Jedva čekam da podelim novi album sa svima i da uživo pevam nove pesme na koncertima. Uživajte! – izjavljuje zadovoljan Marko Louis.

Marko Louis singlom „Kad je noć“ najavljuje regionalnu turneju

Marko Louis promovisao treći solo album "Euridika"Za naslovnu sliku albuma koja je inspirisana grčkom mitološkom tragedijom Euridika, zaslužena je mlada umetnica Katarina Baćević iz Niša. Sa njom Marko prvi put sarađuje. Pored novog albuma, muzičar je objavio i datume za nastavak regionalne turneje pod nazivom “Beskraj tour by Barcaffe”. Na njoj će publika, pored Markovih starih pesama, prvi put imati priliku da čuje novi album “Euridika” uživo. U Novom Sadu u “Firchie Studiju” će nastupiti 9.novembra, potom 23. novembra u Sarajevu u amfiteatru Doma mladih, a 29. novembra u zagrebačkoj “Tvornici kulture”. U Ljubljani će se družiti sa publikom 30. novembra, u Kino “Šiški”, a kao šlag na torti, tu je koncert 13. decembra u Domu Omladine Beograda.

Kad Maja i Marko Louis naprave spot mami za rođendan

Novi album “Euridika” je dostupan na svim muzičkim servisima kao što su Deezer, Spotify, YouTube… CD se može kupiti u izabranim CD shopovima i na Markovim koncertima. Pored CD izdanja Marko Louis i “Lampshade Media” planiraju da do kraja godine objave ovaj album i na vinil ploči.

PR

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde