Marko Louis objavio spot za pesmu “Zajedno”

0
53

Muzičar poziva na solidarnost i pozitivno razmišljanje uz novu numeru.


Marko Louis je objavio novu pesmu “Zajedno” inspirisan trenutnom situacijom kod nas i u svetu. Poziva na solidarnost, na pozitivne misli.
Kao i brojnim njegovim kolegama diljem planete, i Marku su otkazani svi koncerti. Nalaze način da se povežu sa publikom i održavaju online koncerte. Tako je i Marko 26. marta održao koncert iz studiija, koji je uživo išao na njegovom Instagram profilu i YouTube kanalu. Reakcije su bile veoma dobre.

Maja Louis objavila spot za pesmu “Mama” sa albuma “Buđenje”

– Odlučio sam da održim online koncert na dan kada je trebao da bude moj koncert u Beogradu. Komentari i reakcija ljudi koji su prisustvovali live-u su bili sjajni i zajedno smo se odlično proveli. Ako već nismo mogli da budemo svi zajedno u Kombank dvorani bar smo bili umreženi preko interneta. Trenutna situacija me je insprisala da napravim pesmu koja bi bar na neki način pomogla svima nama da izvučemo ono najbolje iz trenutnog stanja. Sve je nastalo neplanirano. Posle online koncerta zbog zabrane kretanja ostao sam u studiju i rešio sam da snimim pesmu. Bio sam veoma inspirisan i završio sam je isto veče. Tekst je napisala moja drugarica Maja Radivojević, koja je tekstopisac za brojne moje numere. Ona je takođe i kreirala video – kaže Marko.

“Kraj” – zajednička pesma Lene Kovačević i Marka Louisa

– Posle veoma pozitivnih reakcija na duet sa Lenom Kovačević sa pesmom “Kraj”, novu pesmu ću da računam kao treći singl za moj četvrti studijski album pod nazivom “Sloboda” koji planiram da objavim do kraja godine – izjavio je Louis. Poručuio je i da svi budemo odgovorni i da ostanemo kod kuće.

Pesmu “Zajedno” Marko Louis je objavio za izdavačku kuću “Magic Records” i biće dostupna na svim muzičkim servisima.

ZAJEDNO

I zvezde su nekad same
Pa možemo i mi
Malo snagu skupiti
I veselo mahnuti
I zvezde su nekad same
Pa možemo i mi
Ruke širiti
I veselo pevati
Ali mi nismo sami
Mi smo zajedno, zajedno
Snagom diva mi se borimo
I pesmom molimo
Svi smo talasi istog mora
Sve nas kupa ista zora
Kada prođe struja hladna
Svima ostaje nam nada

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde