Manifestacija “Deca pomažu deci” 26. i 27. decembra u Kombank dvorani

0
22

Radionicu organizuje već drugu godinu za redom atelje modne kreatorke Suzane Perić. Održava se u okviru manifestacije Beogradska zima, u organizaciji CEBEF-a.

Manifestacija "Deca pomažu deci"  26. i 27. decembra u Kombank dvorani
Svečanost za mališane u Kombank dvorani uz Deda Mraza, Foto: Kombank dvorana

Kreativne radionice “Deca pomažu deci” i brojna dešavanja za mališane održaće se u Beogradu, u holu Kombank dvorane, 26. i 27. decembra od 11 do 14h. Učestvovaće deca iz osnovnih škola iz Beograda i Subotice. Uz slatkiše i Deda Mraza, biće priređena mala svečanost i predstavljeni kreativni i maštoviti novogodišnji ukrasi za jelke; modni šalovi; kape; i čestitke koje su tokom radionice napravila deca.

Fashion Selection: Suzana Perić i Jelena Gavrilović oduševile publiku
Manifestacija "Deca pomažu deci"  26. i 27. decembra u Kombank dvorani
Suzana Perić na jednoj od radionica “Deca za decu”, Foto: Modni atelje Suzane Perić

Ulaz je slobodan i za svu decu-goste koji mogu da dođu sa svojim pratiocima, i da se uključe u aktivnosti.
Radionica “Deca pomažu deci” obišla je ove godinu Srbiju, gde je pružena podrška i deci sa posebnim potrebama u brojnim školama širom zemlje.

Štarkova novogodišnja čarolija: Pozorište na točkovima

Inače, modna kreatorka Suzana Perić nedavno je proglašena za dizajnerku godine na događaju “Veče mode, stila i glamura” u Operi i teatru Madlenianum. Ovo priznanje u Srbiji usledilo je posle međunarodnih uspeha u 2019, među kojima se ističe osvajanje nagrade na Milano Fashion Weeku, gde je Suzana Perić proglašena za najboljeg internacionalnog dizajnera za kolekciju “La Perla Bianca”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde