Nova pesma Zdravka Čolića na vrhu “evrovizijske” liste

0
265

Čolin hit “Mala” našao se na prvom mestu prestižne liste “Top 20+5”, uticajnog portala “Eurovision on top”. Portal okuplja milione fanova takmičenja “Pesma Evrovizije”.

Jedan od najuticajnijih evrovizijskih portala “Eurovision on Top” objavio je da je nova pesma Zdravka Čolića “Mala”. Nalzi se na vrhu liste “TOP 20+5″, a u konkurenciji su izvođača iz cele Evrope. Ovaj portal okuplja milione poklonika najveće evropske muzičke manifestacije.

Iako je na “Pesmi Evrovizije” nastupao 1973. godine sa pesmom “Gori vatra”, evrovizijski fanovi iz celog sveta i dalje pomno prate rad Zdravka Čolića. Tako je za samo dve sedmice zahvaljujući glasovima onih koji vole Čolu i njegove pesme, novi singl izbio na vrh top-liste. Iza sebe, Zdravko je na listi ostavio brojna popularna imena poput ovogodišnjeg evrovizijskog pobednika Salvadora Sobrala; pa Helenu Paparizo; Laru Fabian; Ruslanu i druge.

Zdravko-Colic Eurovision on topNovi singl “Mala” Čola je objavio na svoj 66. rođendan, 30. maja, a spot za ovu pesmu u kome jednu od uloga tumači i poznata glumica Jelena Gavrilović pobrojao je brojne pozitivne komentare. Autor muzike i teksta za numeru “Mala” je Momčilo Bajagić Bajaga, a aranžman je napisao Nikša Bratoš.

– Radujem se i drago mi je što za rođendan publici poklanjam novu pesmu i spot. U planu je da petnaesti studijski album bude objavljen ove jeseni. “Mala” je prva pesma s novog albuma koju predstavljamo. Radio sam na njoj sa mojim dugogodišnjim saradnicima – rekao je tada Čolić.

Sada je jasno da će novi album jedne od naših najvećih muzičkih zvezda zainteresovati ne samo regionalnu, već i svetsku javnost

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde