“Mala” nova pesma Zdravka Čolića

0
1995

Zdravko Čolić objavio novi singl i videospot “Mala” snimljen na crnogorskom primorju.

Tekst i muziku pesme “Mala” potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga, a aranžman Nikša Bratoš. Režiju je, kao i u nekoliko prethodnih spotova, Čola poverio Aleksandru Kerekešu Kekiju. Njegova zamisao je da se emocija ove lepršave i letnje kompozicije dočara kroz jednu romantičnu i zavodljivu filmsku priču. Zajedno sa ekipom koja je radila na novoj pesmi i spotu Zdravko je nedavno boravio na veoma interesantnim lokacijama. Gotovo neprepoznatljivim i za same stanovnike Crne Gore, od Kotorske opštine do Bara, preko Skadarskog jezera. Na šest različitih lokacija snimljene su čari i lepota starih primorskih ulica i zdanja koje do sada nisu viđene u muzičkim spotovima.

ZDRAVKO ČOLIĆ: Za mene nema penzije

zdravko čolić mala– Radujem se i drago mi je što za rođendan publici poklanjam novu pesmu i spot. U planu je da petnaesti studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva numera sa novog izdanja koju predstavljamo, a koju sam radio sa mojim dugogodišnjim saradnicima – rekao je Čola.

Zdravko Čolić snima pesmu sa trubačima Dejana Petrovića

– Glumici Jeleni Gavrilović poverena je glavna uloga “Male”, kako sama pesma i nosi naziv. Ona će vas povesti u jednu laganu romantičnu priču koju deli sa modelom Bojanom Karasom. U večitoj igri zavođenja, Jelena glumi mladu filmsku divu čije se snimanje filma odvija u jednom primorskom, ribarskom mestu. Uloga hladne i pomalo nedostupne dive, koja vešto lovi pogled mladog ribara ne krijući zaintrigiranost, učinila je ovu priču veoma zanimljivom – otkrio je reditelj Keki.

Nova pesma Zdravka Čolića na vrhu „evrovizijske“ liste

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde