Nova S: Maja Nikolić i Nataša Miljković od jeseni u emisiji “Među nama”

0
265

Poznata TV lica gledaoci će gledati u novoj emisiji, koja startuje u jesenjoj programskoj šemi.

Nova S: Maja Nikolić i Nataša Miljković od jeseni u emisiji "Među nama"
Maja Nikolić i Nataša Miljković, Foto: Promo / Miloš Nadaždin

Maja Nikolić i Nataša Miljković od jeseni prelaze na Televiziju NOVA S gde će uređivati i voditi popodnevnu emisiju “Među nama”. One će u novom formatu obrađivati sva aktuelna dešavanja kroz priloge i uključenja reportera sa terena. Baviće se fenomenima, analizom društva i porodice, socijalnim temama, muško-ženskim odnosima. Pored relevantnih sagovornika, autorke će u program uključiti i publiku iz studija, koja će imati priliku da postavlja pitanja glumcima, pevačima, sportistima…

Nova S: Snima se serija o kralju Aleksandru Karađorđeviću, po romanu Vuka Draškovića

Izvršna direktorka “United Media” Aleksandra Subotić poželela im je dobrodošlicu u tim vrhunskih novinara, koji su već deo Televizije NOVA S.
– Nataša i Maja su vrhunski profesionalci, novinarke sa ogromnim iskustvom i izuzetno je zadovoljstvo što su se pridružile našem timu i što će zajedno raditi novu emisiju koja će, verujemo, svojim originalnim konceptom odmah osvojiti gledaoce. Oni su već navikli da na našim televizijama gledaju najkvalitetniji program, a tako će biti i ubuduće. Emisija “Među nama” samo je jedno od iznenađenja koja spremamo od jeseni – ističe Aleksandra Subotić.

– Jako sam srećna i uzbuđena zbog nove emisije koju pokrećemo na Novoj, kao i zbog svog prelaska u ovu medijsku kuću koja radi po najvišim standardima. Volim izazove, svaki početak donosi novu, dobru energiju koju oseća ceo naš tim i svi se radujemo početku nove sezone. Svakog popodneva ćemo u emisiji “Među nama” proći sve aktuelnosti, ono što nas zanima, raduje ili brine, uz mnogo zabave. Biće to, sigurna sam, najbolji način da zajedno provedemo popodne! – kaže Maja Nikolić.

NOVA S: Prvi tizer za seriju “Ujka – novi horizonti” Srđana Anđelića

Njena koleginica i koautorka emisije “Među nama” Nataša Miljković jedva čeka jesen.
– Moja pluća su oduvek u poslu tražila više vazduha. Verujem da je on najvažniji za kreativnost, slobodu, za saznanje gde smo i ko smo. Kako stojimo? Gde smo krenuli, a dokle smo stigli? Zahvalna sam TV Nova S, menadžmentu “United Media”, jer su na prvom sastanku jasno stavili do znanja da su nam vazduh i sloboda dati bez reversa i uslovljavanja. A ovo je vreme kada je to važnije od svega. Jedva čekam ovu jesen, sve važne, sve prećutane, životne, zanimljive, ali i bolne teme, sve o čemu čeznemo i što nam nedostaje biće “Među nama”! – navodi Nataša Miljković.

Gledaoci će novi, popodnevni format moći da prate od sredine septembra kada startuje jesenja programska šema. Na male ekrane tada se vraćaju i politički talk show “Utisak nedelje” autorke Olje Bećković; late night show Ivana Ivanovića; i emisije iz produkcije “Insajder” – “Male, velike priče” i “Pregled nedelje”.

Nova S: Ekranizacije dela Dobrice Ćosića “Vreme smrti” i “Vreme zla”

Domaće visokobudžetne serije iz produkcije “United Media”, među kojima su nove sezone “Senki nad Balkanom”, “Žigosanih u reketu” i “Ubica mog oca”, kao i novi serijal “Ujka – novi horizonti” biće deo ponude serijskog programa Televizije NOVA S uz strane trilere, drame, sitkome i vrhunski filmski program.

Gledaoci NOVU S mogu da prate bilo gde u Srbiji, na i van SBB mreže preko sledećih platformi – EON; Total TV; D3; D3i; i Beogrid.

E. A. / Izvor: N1

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde