Maja Louis objavila spot za pesmu “Mama” sa albuma “Buđenje”

0
138

Ovo je traća ekranizacija numere sa pevačicinog nedavno objavljenog diskografskog prvenca.

Maja Louis objavila spot za pesmu "Mama" sa albuma "Buđenje"
Emitivna pesma, emotivan spot – Maja sa ćerkom Tatjanom, majkom Dudom i bratom Markom, Foto: Printskrin YouTube/Maja Louis

Maja Louis predstavila je spot za pesmu “Mama” sa njenog solo albuma “Buđenje” koji je izdala za “Lampshade media”. Muziku je komponovala pevačica zajedno sa Andrejem Andrejevićem, a tekst su napisali Zoran Milenković i Aleksandra Babić. Aranžman su uradili Maja i njen rođeni brat, poznati muzičar Marko Stojanović Louis. Spot je režirao Dragan Jereminov, a u njemu se pojavljuju brojni prijatelji, rođaci, kao i Majina mama Duda i ćerka Tatjana.

Kad Maja i Marko Louis naprave spot mami za rođendan
Maja Louis objavila spot za pesmu "Mama" sa albuma "Buđenje"
Foto: Printskrin YouTube/Maja Louis

– Pesmu “Mama” sam posvetila mojoj mami. Iako i mene i brata svi vezuju za tatu (Ljubiša Stojanović Luis – prim. red.), na kog smo veoma ponosni i srećni što nam je baš on tata, ipak je mama zaslužna za sve ono ko smo Marko i ja danas. Tata je stalno bio na putu, ona je sa nama prolazila sve moguće faze, bila je uvek sa nama i uz nas. Neraskidiva je ljubav prema majci i ova pesma je najmanje što sam mogla da učinim za nju – kaže Maja.

– Snimanje spota je bilo divno i emotivno. Hvala mojoj porodici i svim dragim ljudima koji su učestvovali. Taj dan je toliko bio emotivan da su mnogi i zaplakali. Pozivam sve da dođu na koncertnu promociju mog solo albuma “Buđenje”, 27. februara u 20h na Dorćol Platzu i da me podrže na mom prvom solo koncertu. Pripreme su u toku. Bend i ja smo spremni i jedva čekam da izađem na scenu. Naravno, imam pozitivnu tremu, ali verujem da će sve biti super. Dođite da uživamo zajedno! – izjavila je Maja Louis.

MAC 2020: Zajednički nastup glumca i deset rap i pop muzičara
Maja Louis objavila spot za pesmu "Mama" sa albuma "Buđenje"

Karte za koncert možete nabaviti OVDE ili direktno u Dorćol Platzu. Deo prihoda Maja će donirati Autonomnom Ženskom Centru, kao podrška ženama i deci koji su izašli iz nasilnih odnosa. Upravo je ovaj centar i pružio podršku i inicijativu za snimanje osvešćene pesme “Molim se za tebe” koja govori o tim teškim i mučnim temama.

Na koncertu će joj gostovati brat Marko Louis sa kojim na albumu “Buđenje” ima duetsku numeru “Svet je tvoj”. A, Maja će njemu biti gošća na njegovom velikom koncertu 26. marta u Kombank dvorani.

Solistički koncert Marka Louisa u Kombank dvorani 26. marta

MAMA

Ti si me rodila
I od svakog zla me čuvala
I kad bih grešila
Ti bi me kao prava tešila

Hvala ti, mama,
S tobom se ničeg nikada nisam plašila
Uvek si slala vetar u ova moja krila nejaka
Mama, bez tebe ne bih nikad svoj put pronašla
Jedino tebi kažem ono što nikom nisam otkrila

I kad sam nervozna, gruba i ne baš obzirna
Ti me uvek saslušala
Lek za moju dušu jedina znaš
U mene nisi sumnjala
I kad sam svetom lutala
Ponekad sam te slagala
Al’ da te volim nikad prestala

Hvala ti, mama,
S tobom se ničeg nikada nisam plašila
Uvek si slala vetar u ova moja krila nejaka
Mama, bez tebe ne bih nikad svoj put pronašla
Jedino tebi kažem ono što nikom nisam otkrila

Hvala ti, mama…

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde