Kad Maja i Marko Louis naprave spot mami za rođendan

0
1805

Sestra i brat, Maja i Marko Stojanović Louis, okupili su prijatelje i porodicu, pa svi zajedno snimili video kojim su čestitali mama Dudi rođendan.

Brat Marko Louis i sestra Maja Foto: Facebook/Maja Stojanovic Louis
Sestra Maja i brat Marko, Foto: Facebook/Maja Stojanovic Louis

Jedan od muzičkih gostiju na predstojem Mikser festivalu biće i Marko Louis. Talentovani muzičar se poslednjih godina izdvojio na domaćoj muzičkoj sceni kvalitetom i uspešnim kombinovanjem različitih žanrova, zvukova i kultura u svojim pesmama. Osim što peva, Marko je i kompozitor, aranžer, dizajner zvuka, svira perkusije i bubnjeve. Nedavno je objavio album “Beskraj”.

„Moj život je moje blago“: U Negotinu održan koncert i izložba u znak sećanja na Luisa
Iz porodičnog albuma: Maja, Luis, Duda i Marko Foto: facebook/Maja Stojanovic Louis
Iz porodičnog albuma: Maja, Luis, Duda i Marko
Foto: Facebook / Maja Stojanovic Louis

I njegova rođena sestra Maja Stojanović Louis od malena se bavi muzikom. Šira publika ju je upoznala kao učesnicu “X faktora” 2014. Njih dvoje su umetnički talenat nasledili od oca, poznatog Ljubiše Stojanovića Luisa, koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći 2011. godine. Inače, Luis je iza sebe ostavio šestoro dece, iz prvog braka Miodraga, iz drugog sa suprugom Dudom (kojoj je posvetio čuvenu pesmu) Marka i Maju, a nevenčana žena Silvana rodila je Andreja, Sergija i Elu Mitu.

MARKO LOUIS: Ime mog oca i njegova muzika večno će živeti
Maja i Marko sa roditeljima, Foto: Facebook/Maja Stojanovic Louis
Maja i Marko sa roditeljima, Foto: Facebook/Maja Stojanovic Louis

Maja i Marko odlično pevaju, sviraju i znaju da zabave sve oko sebe, vesele su prirode, društveni i veoma maštoviti. Pre nekoliko godina snimili su majci Dudi za njen rođendan video zapis, koji i danas kruži društvenim mrežama. Okupili su tada članove porodice i najbliže prijatelje, zapevali, zaigrali, malo glumili i snimili zanimljiv spot, pa Dudu iznenadili za njen “divan dan”.

 

Pogledajte kako su joj deca čestitala majci rođendan:

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde