Magnifico ima novu himnu slobodi – “Say No When You Gotta Say Yes”

0
75

Robert Pešut Magnifico autor je takozvane “najskuplje” pesme u kafani – “Pukni zoro”. Kreator je muzike za ostvarenja “Montevideo” i “Senke nad Balkanom”, a sada ima novi singl.

Magnifico predstavlja novu himnu slobodi "Say No When You Gotta Say Yes"
Foto: Marko Delbello Ocepek

On je publici predstavio pesmu “Say No When You Gotta Say Yes”, koju je i ekranizovao. Ova numera je njegov muzički komentar na sadašnjost, na trenutak u kojem svako od nas može postati okidač promena.
– Neka nas vode drskost, humor, razigranost i vlastito razlišljanje na putu do slobodnoh duha! – poručuje Magnifico.

Video za novi singl snimljen je u jednostavnoj formi, uz pomoć iPad-a i sa efektima koji su dostupni u svakodnevnom životu kroz društvene mreže. Za režiju je bio odgovoran Mark Pirc (Studio 7), koji je sa Magnificom uradio i njegovu pesmu “Pegica”.

MAGNIFICO: Postao sam lični kompozitor Dragana Bjelogrlića

Single “Say No When You Gotta Say Yes” izlazi 16. novembra i kao limited edition 7’’ vinyl. Na coveru Magnifico u rukama drži igle za pletenje i pletiva. Slika predstavlja jedno od mogućih tehnika koje pokazuju kako ostati slobodnog duha u ekstremnim uslovima.

Šarlatan, kauboj i prvak žanra Balkan-disco-schlager je u svojoj tridesetogodišnjoj karijeri uspeo u tome da njegove pesme budu čak i tema diskusije u Evropskom parlamentu, dok su hitovi kao što su “Hir Aj Kam Hir Aj Go” i “Give Mi Mani”, sa izdavačkom kućom “Sony” obišli ceo svet. Njegove pesme su bile sastavni deo ne samo serija na Balkanu, već i popularne američke serije “CSI Miami”, kao i prošlogodišnje HBO španske serije “Foodie Love”.

10. FEDIS: “Senke 2” najbolja serija, “Južni vetar” najgledanija

U oktobru ove godine dodeljena mu je peta Zlatna Antena u karijeri, ovog puta za najbolju muziku u TV seriji “Senke nad Balkanom 2”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde