Kad Magnifico zapeva šlager “Pesma Beogradu”

0
180

O lepoti Beograda su pevali mnogi, a šarmu srpske prestonice nije odoleo ni poznati slovenački muzičar Magnifico (Manjifiko).

pesma beogradu manjifiko
Foto: Printskrin YouTube

“Pesma Beogradu” bio je njegov izbor. Pevajući uz pratnju orkestra ovu numeru Vojina Popovića, popularnog šlager pevača iz posleratne Jugoslavije, Manjifiko je, uz prepoznatljivu dozu humora, pozvao obožavaoce da mu se pridruže u Belexspo centru 15. aprila. Prema njegovim rečima, prestonicu Srbije nosi u srcu i uvek joj se rado vraća. Samim tim se i raduje ponovnom dolasku i susretu sa svojom publikom.

Magnifico 15. aprila nastupa u Belexpo centru

Robert Pešut Manjifiko važi za jednu od najintrigantnijih pojava na Balkanu. Poznat je po prepoznatljivom humoru i poigravanju sa mnogim žanrovima. Za svoju muziku kaže da je retro šik, kombinacija balkan-disko šlagera i džeza. Tokom dve i po decenije muzičke karijere objavio je je 11 albuma i postao poznato ime širom sveta.

MAGNIFICO: Postao sam lični kompozitor Dragana Bjelogrlića

Njegov četvrti album “Export/Import” (2004) doneo mu je uspeh širom Evrope, a izdavačka kuća “Sony” objavila ga je u čak 56 zemalja. Komponovao je muziku za hit filmove “Montevideo, Bog te video” i “Montevideo, vidimo se”, kao i za popularnu seriju “Senke nad Balkanom”. Publika obožava njegove hitove “Samo malo”; “Pukni zoro”; “Hir aj kam, hir aj go”; “Giv mi mani”; “Divna”…

Kad Ogi Radivojević i Magnifico zapevaju „Divnu“

manjifiko baleexpoOgraničen broj ulaznica za beogradski koncert Manjifika može se nabaviti po promotivnoj ceni od 1.190 dinara za parter i 1.790 dinara za VIP deo.
PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde