Božo Vrećo: Magija anđeoskog glasa u Sava centru

0
344

Fascinantno, magično, čarobno, samo su neki od termina kojima je publika napuštajući Sava centar opisala koncert koji je 3. decembra održao Božo Vrećo.

Božo Vrećo Sava centar koncert magija anđeoskog glasaBilo je to veče pozitivne energije, slobode i ljubavi. Magija anđeoskog glasa izazvala je erupciju emocija kod svih prisutnuh. Bilo je smeha i suza. Božo Vrećo je pevao nežnim, ali snažnim glasom pred beogradskom publikom. Pokazao je svoj raskošni talenat, fantastične vokalne mogućnosti, kao i da je rođen za scenu. Koketirao je sa publikom, zavodio je, izjavio joj je ljubav. I osvojio je u potpunosti!

Objavljen spot za pesmu „Ko li noćas miluje ti kosu“ – Božo Vrećo feat Vasil

Božo Vrećo Sava centar koncert magija anđeoskog glasaPred posetioce u dvorani Sava centra izašao je sa krunom na glavi i u toaleti sa dugačkim crnim šlepom. Kako princu sevdaha i dolikuje. Odmerenim korakom, kretao se polako, teatralno, elegantno. Obratio se prisutnima, rekavši:
– Oslobodiću vas ja do kraja večeri, uvijek je tako. Svi smo mi ovdje zbog jedne riječi, a to je – ljubav!

Božo Vrećo Sava centar koncert magija anđeoskog glasaDok je izvodio pesme, uživali su u publici gledaoci svih genarcija. Na repertoaru koncerta, uz tradicionalne sevdalinke, Vrećo je uvrstio i one autorske. Božo je pevao, igrao, okretao se, glumio… U svom scenskom nastupu na trenutke je bio poput derviša, a onda i kao tanana balerina. Umešno je koračao u cipelama sa visokim potpeticama. Publika ga je horski pratila iz pesme u pesmu. A, on je uspeo da učini ono što je nagovestio na početku koncerta – da sve oslobodi i “naredi” da uživaju u njegovom spektaklu.

Božo Vrećo objavio spot za pesmu „Elma“, posvećenu tragično preminuloj drugarici iz detinjstva

Božo Vrećo Sava centar koncert magija anđeoskog glasaNa sceni, uz umetnika su zablistali i njegovi muzički saradnici: Đelo Jr Jusić; Hrvoje Rupčić; Miroslav Navračić; Džambo Agusev; Igor Milevski; Marko Louis i Vasil Hadžimanov.
– Volite. I živite svoje živote, ne brinite za druge – poručio je Vrećo publici.

Božo Vrećo Sava centar koncert magija anđeoskog glasaBožo je završio nastup uz stihove svog hita “Pandora”. Upravo refren ove pesme, sumirao je celovečernji ugođaj. A, prisutni su se razišli i već priželjkuju novo druženje sa ovim umetnikom anđeoskog glasa. Jer, Vrećo je uspeo da ubedi i one “neverne Tome” da je zaista jedan od najzanimljivijih interpretatora sevdalinki na našim prostorima. Uspešno spaja nespojivo, zrači pozitivnom energijom, oslobođa od stega i predrasuda, propoveda ljubav i slobodu.

Marko Louis objavio spot za pesmu „Cveće cafnalo“

Božo Vrećo Sava centar koncert magija anđeoskog glasa– Moje srce je Pandora i samo tebi se otvara, ti nemaš ključe – tebe srce vuče. Moje srce Pandora je, evo ti tajne sve odaje.

J. D. / Foto: Facebook / Božo Vrećo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde