MAC 2019: Počinje drugi krug glasanja, SMS glasovi u humanitarne svrhe

0
136

Music Awards Ceremony (MAC) okupiće 29. januara u Štark areni najveće zvezde iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije na prvoj regionalnoj dodeli muzičkih priznanja.

MAC 2019: Drugi krug glasanja od 15. januara, SMS glasovi u humanitarne svrhe

Skymusic uvodi novinu u proces glasanja za MAC priznanja – SMS glasanje putem kojeg će biti sakupljen novac za humanitarne svrhe.

NATAŠA BEKVALAC: Pobediću samu sebe na MACU-u

Prvi krug besplatnog online glasanja završava se zaključno sa 14. januarom i u svakoj od kategorija ostaje po maksimalno šest najviše rangiranih, odnosno onih nominacija koje su dobile najveći broj glasava publike.

Drugi krug glasanja počinje 15. januara i svaki glasač dobija pravo na novih 20 besplatnih online glasova po kategoriji. Osim online glasanja, glasači iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore dobijaju i mogućnost da putem SMS-a glasaju za svoje favorite.

Huawei MAC, prva regionalna dodela muzičkih priznanja

Više od 60 poznatih ličnosti učestvovaće u programu koji će trajati oko četiri sata. Osim dodele više od 30 priznanja, u revijalnom delu svečane ceremonije, najveće regionalne muzičke zvezde izvešće specijalno osmišljenje i režirane nastupe samo za ovu priliku.

Možete da glasate na sajtu MAC-a OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde