MAC: Poznat konačan spisak učesnika – Massimo, Emina, “Plavi orkestar”, Rozga…

0
1858

Nijedan događaj u regionu nikada do sada nije okupio ovoliko zvezda na jednom mestu, što MAC čini jedinstvenom manifestacijom na kojoj će biti dodeljeno više od 25 priznanja.

MAC: Poznat konačan spisak učesnika - Massimo, Emina, "Plavi orkestar", Rozga...
Foto: Promo

Massimo Savić, Jelena Rozga, “Letu štuke”, Emina Jahović, “Viva Vox”, “Lollobrigida”, “Plavi orkestar”, Rasta i Aca Lukas nastupaju na MAC-u, potvrdio je Skymusic, koji organizuje i producira prvu regionalnu dodelu muzičkih priznanja Music Awards Ceremony (MAC). Svoje nastupe na spektaklu 29. januara u Štark Areni ranije su potvrdili: Petar Grašo; Željko Joksimović; “Van Gog”; Stjepan Hauser; Marija Šerifović; Nataša Bekvalac; Toni Cetinski; Bajaga; Sergej Ćetković; Karolina Gočeva i Jelena Karleuša. Organizatori sada imaju konačan spisak učesnika.

Huawei MAC, prva regionalna dodela muzičkih priznanja

Tročasovna ceremonija biće organizovana po najvišim svetskim produkcijskim standardima, uz prisustvo više od 200 VIP ličnosti koje će prošetati crvenim tepihom.

Đule iz "Van Goga", Foto: Promo
MAC: Poznat konačan spisak učesnika - Massimo, Emina, "Plavi orkestar", Rozga...
Đule iz “Van Goga”, Foto: Promo

Selebriti gosti iz regiona biće u Beogradu smešteni u hotelu “Crowne Plaza”. A, u kome će biti organizovan koktel povodom održavanja prvog MAC-a.

NATAŠA BEKVALAC: Pobediću samu sebe na MACU-u

Od 15. januara počela je druga faza glasanja. Od preko 200 nominacija ostalo je manje od 80, i raspoređene su u 13 kategorija. Svaki glasač ima pravo na novih 20 besplatnih online glasova na sajtu MAC a uvedeno je i SMS glasanje. Skymusic se odriče svog dela prihoda od SMS glasanja u humanitarne svrhe.
U provoj fazi glasanja pristiglo je preko pola miliona glasova iz svih krajeva sveta, a najviše glasova imala je kategorija “kolaboracija”.

MAC 2019: Počinje drugi krug glasanja, SMS glasovi u humanitarne svrhe
MAC: Poznat konačan spisak učesnika - Massimo, Emina, "Plavi orkestar", Rozga...

U drugoj fazi glasanja za MAC, svaki glasač može poslati neograničeni broj SMS poruka! Prilikom slanja neophodno je ukucati MAC, zatim napraviti razmak, a potom upisati redni broj nominacije za koju se glasa. Više o pravilima SMS glasanja saznajte ovde

Besplatnim online kao i SMS glasovima povećavate svojim omiljenim izvođačima šanse da osvoje MAC priznanja.

Ulaznice su dostupne na www.tickets.rs

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde