MAC 2020: Zajednički nastup glumca i deset rap i pop muzičara

0
94

Pioniri srpske rap scene udružili su snage sa nekoliko najvećih pop zvezda i jednim poznatim glumcem.

MAC 2020: Zajednički nastup glumca i deset rap i pop muzičara

Oni pripremaju specijalni zajednički nastup na manifestaciji Music Awards Ceremony. Bane Lalić MVP; Kiza Robin Hood; Aleksandar Džankić; DJ Munja; Igor Lazić Niggor; i mladi reper Smoke Mardeljano; nastupiće zajedno sa Tijanom Dapčević; Ivanom Peters; Markom Louisom; Majom Stojanović Louis; i Viktorom Savićem. Deset rap i pop izvođača i jedan glumac. Neobična jedanaestorka najavljuje emotivni nastup 27. januara u Štark areni, ali još ne žele da odaju šta tačno pripremaju.

MAC 2020: Nastupaju “S.A.R.S.”, Rozga, Trkulja, Nevena, Buba, Jala…

– Jako sam uzbuđen što ću biti deo ovogodišnjeg MAC-a. Posebna mi je čast što učestvujem u ovom specijalnom nastupu, koji za mene ima i veliku emotivnu vrednost. Siguran sam da će ovaj nastup ostaviti veoma jak utisak i na publiku i definitivno će biti jedan od najemotivnijih. Mnogo je bitno da širimo muziku koja je najkopleksniji medij na planeti – rekao je Bane MVP, čiji se bend svojevremeno proslavio hitom “Celu noć i celi dan”.

– Čast mi je i zadovoljstvo što ću nastupati na tom događaju koji će za mene imati emotivni značaj, a posebno što se sve to još i dešava na Svetog Savu! – kaže Viktor Savić, koji će biti prvi glumac koji ima nastup na MAC sceni.

MAC 2019: Četvoročasovni spektakl u Štark areni, nastupi najvećih zvezda regiona
View this post on Instagram

Ekipica❤️

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on

Osnivač jednog od prvih hip-hop sastava u Srbiji, “Who is the best”, Aleksandar Džankić dodaje:
– Srećan sam zbog nastupa sa kolegama koji su godinama na hip-hop sceni. Mislim da bi za ovu vrstu muzike trebalo da bude mnogo više mesta. Nadam se da će i publika u Areni pozitivno odreagovati.

Kiza Robin Hood je još jedan od muzičara koji su obeležili početak stvaranja rap scene u Srbiji.
– Velika je čast učestvovati na ovakvom događaju. Nažalost, neki od onih koji su obeležili, kako moju tako i karijere mnogih umetnika i izvođača, nisu više sa nama. Njihova poruka, muzika, način života i razmišljanja je sada već deo moje ličnosti. Nadam se da će i ovom prilikom biti sa nama kao i uvek do sada – izjavio je Kiza.

Prvo međunarodno priznanje za Music Awards Ceremony (MAC)

DJ Munja smatra da je nastup na MAC-u važan za domaću scenu.
– Pre svega: Hip Hop I Love! Ko razume, svatiće! Hvala dragom Bogu što mi je dao ulogu da u jednom trenutku beskrajnog vremena budem čestica u mozaiku formiranja hip-hop scene u Srbiji! Sa dosta izvođača sam sarađivao! I gradili smo tu scenu, pa evo sve do današnjih dana. Ali, jedna zveda sija sve ove godine, ne gubi sjaj, pa sad još i jače… i neće nikada izbledeti!

MAC 2020: Zajednički nastup glumca i deset rap i pop muzičara
Velelepna MAC scena, Foto: Skymusic

Ovaj zajednički nastup će očigledno biti drugačiji od svega što smo do sada imali prilike da vidimo na MAC-u.
– Ovo je za mene i za istoriju regionalnog repa jedan veoma emotivan nastup. Radujem se događaju i pogotovo nastupu! – kazao je Marko Louis.

Poginuo srpski reper Dalibor Andonov Gru

Kako saznajemo, ova ekipa će na MAC sceni nastupiti sa pesmom koju su napravili i snimili u znak sećanje na nedavno preminulog Dalibora Andonova Grua. A, na fotografiji koju je objavila Tijana Dapčević na društvenim mrežama, glumac, rap i pop muzičari su u društvu Danice, Gruove supruge.

Inače, svoje nastupe na MAC-u 2020 ranije su potvrdili Lepa Brena; Jelena Rozga; Senidah; Buba i Jala; Nina Badrić; Kaliopi; Tonči Huljić; Nevena Božović; “S.A.R.S.”; Slobodan Trkulja i “Balkanopolis”… Ulaznice se mogu nabaviti na tickets.rs. Deo prihoda izdavaja se u humanitarne svrhe.

A. E.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde