MAC 2020: Šest pokretnih bina, specijalni scenski laseri, LED ekrani…

0
96

Muzički spektakl MAC 2020 odžaće se 27. januara u beogradskoj Štark areni.

MAC 2020: Šest pokretnih bina, specijalni scenski laseri, LED ekrani...
Produkcija manifestacije biće još modernija i raskošnija nego prošle godine

Šest povezanih pokretnih bina, više od 800 m2 prostora na stejdževima na kojima će najveće zvezde regiona izvoditi specijalno osmišljene nastupe, najsavremeniji LED ekrani koji će se sklapati i rasklapati u vazduhu, 1.200 rasvetnih tela i do sada najveći laser šou ikada izveden na ovim prostorima… Tako bi se ukratko mogla opisati atmosfera i produkcija na predstojećem MAC-u.

MAC 2020: Zajednički nastup glumca i deset rap i pop muzičara
MAC 2020: Šest pokretnih bina, specijalni scenski laseri, LED ekrani...
Šest povezanih bina biće kaskadno postavljene

Produkcija manifestacije Music Awards Ceremony biće još modernija i raskošnija nego prošle godine, najavljuju organizatori iz Skymusica. Obećavaju spektakl za gledaoce u Areni, kao i za sve one koji manifestaciju budu pratili na televizijama u šest zemalja učesnica: Srbiji; Hrvatskoj; Bosni i Hercegovini; Severnoj Makedoniji; Crnoj Gori; i Sloveniji.

MAC 2020: Šest pokretnih bina, specijalni scenski laseri, LED ekrani...
Najavljeno je više od 1.000m2 LED ekrana i preko 1.200 inteligentnih rasvetnih tela

Kompletna oprema Skymusica, koji je poznat po tehničkoj produkciji koncerata domaćih i svetskih zvezda, biće prikazana na događaju u punom sjaju. Kaskadno postavljene bine sa pokretnim elementima, i same će se “kretati” po prostoru Arene. Specijalni scenski laseri najpoznatijeg svetskog proizvođača, Kvant, koji su do sada viđani samo na najprestižnijim svestkim manifestacijama poput filmskog festivala u Kanu i Evrovizije, biće korišćeni na MAC ceremoniji.

MAC 2020: Nastupaju “S.A.R.S.”, Rozga, Trkulja, Nevena, Buba, Jala…
MAC 2020: Šest pokretnih bina, specijalni scenski laseri, LED ekrani...
Ekrani, rasveta i pirotehnika poslednje generacije biće instalirana na 400 motornih dizalica

Najavljeno je više od 1.000m2 LED ekrana, preko 1200 inteligentnih rasvetnih tela, pirotehnika poslednje generacije. A, sve to biće instalirano na neverovatnih 400 motornih dizalica. Poređenja radi, na standardne koncertne produkcije u Areni instalira se oko 100 motornih dizalica. MAC produkciji limit predstavlja samo nosivost krovne konstrukcije Štark arene!

Specijalno osmišljene i režirane nastupe na MAC-u izvešće Lepa Brena; Jelena Rozga; Senidah; Buba i Jala; Nina Badrić; Kaliopi; Tonči Huljić; Nevena Božović; “S.A.R.S.”; Slobodan Trkulja i “Balkanopolis”; Magnifico; “Who See”; Sara Jo; Oliver Mandić; Aleksandra Radović… u planu je i specijalni zajednički nastup rap i pop muzičara sa glumcem Viktorom Savićem.

Prvo međunarodno priznanje za Music Awards Ceremony (MAC)
MAC 2020: Šest pokretnih bina, specijalni scenski laseri, LED ekrani...

Svečana dodela nagrada na MAC-u 2020 trajaće oko tri sata. Ceremoniju će prenositi najgledanije televizije u svim zemljama učesnicama. Gledaoci iz Srbije moći će da prate manifestaciju na programu TV Pink; u Hrvatskoj na TV RTL; emiter u Crnoj Gori je RTCG; u Severnoj Makedoniji Kanal 5; u Bosni i Hercegovini RTRS i FTV; a u Sloveniji TV3.
Prenos uživo sa MAC carpeta počinje u 19,30h, a live prenos manifestacije u 21h.
Ulaznice se mogu nabaviti preko prodajne mreže Tickets.rs.

ANA IVANOVIĆ PODRŽAVA HUMANITARNU AKCIJU MAC-A

ana ivanović mac 2020
Ana Ivanović

Kao i prošle godine, Music Awards Ceremony i ovoga puta ima i humanitarni aspekt. Bioxgn MAC 2020 fokusiran je na ravnopravnost polova, i svojim aktivnostima podržava društveno odgovorne programe koji se bave tom tematikom.
Deo prihoda od prodaje ulaznica organizatori “Skymusic” i CEBEF preusmeriće UNICEF-u, koji će sredstva ravnomerno rasporediti u zemljama regiona za programe osnaživanja devojčica. U isti fond otići će i sav prihod od prodaje MAC majica.

Nina Badrić baladom “Ratujem s tobom” najavila nastup na MAC-u
MAC 2020: Šest pokretnih bina, specijalni scenski laseri, LED ekrani...

Rodnu ravnopravnost kao humanitarni aspekt MAC-a podržava i društveno odgovorna kompanija “Mozzart”. S početkom drugog kruga glasanja, glasači imaju priliku da na uplatno isplatnim mestima i sajtu ove kompanije tipuju ko će biti pobednik u kojoj kategoriji, kao i koji izvođač će imati veću podršku publike. Čitav prihod namenjen je u humanitarne svrhe za programe podrške rodne ravnopravnosti.

majice mac 2020
Sara Jo, Knez, Slobodan Trkulja i Toni Cetinski

Ljudi dobre volje, koji žele da učestvuju u humanitarnoj akciji MAC-a, mogu putem sajta musicawardsceremony.com nabaviti MAC majice sa duhovitim natpisima, koje su već ponele brojne poznate ličnosti: Slobodan Trkulja; Kaliopi; Žare iz benda “S.A.R.S.”; Toni Cetinski; Sara Jo; Ana Stanić; Nenad Knežević Knez; “Tropiko bend”; Danijel Alibabić; Lena Kovačević; Katarina Ostojić Kaya; Ilma Karahmet…

MAC 2019: Četvoročasovni spektakl u Štark areni, nastupi najvećih zvezda regiona
majice mac 2020
Aco Pejović, Bojan Vasković iz “Lexington benda”, Kaya Ostojić i Ilma Karahmet

Humanitarnu akciju MAC-a podržala je i Ana Ivanović, nacionalna ambasadorka UNICEF-a. Ona je istakla da je važno da velike manifestacije ali i poznate ličnisti promovišu ispravne i plemenite vrednosti.
– Rodna ravnopravnost i osnaživanje devojčica i žena je od krucijalne važnosti za razvoj svakog društva, i zato mi je veoma drago da vidim da se ove godine humanitarni aspekt MAC-a fokusira baš na to, jer mislim da treba o tome što više da se govori – kaže Ana.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde