MAC 2020: Nastupaju “S.A.R.S.”, Rozga, Trkulja, Nevena, Buba, Jala…

0
130

Na muzičkom spektaklu, koji će se odžati 27. januara u beogradskoj Štark areni, poznati su još neki izvođači.

MAC 2020: Nastupaju "S.A.R.S.", Rozga, "Balkanopolis", Nevena, Buba, Jala...
Foto: Skymucis

Na MAC 2020 učestvovaće između ostalih i “S.A.R.S.”, Jelena Rozga, Slobodan Trkulja sa “Balkanopolisom”, Nevena Božović, Buba Corelli i Jala Brat…
Emotivni nastup pevačice iz Splita bio je jedan od najupečatljivijih na prvom MAC-u. Na sceni je tada bila u pratnji Tončija Huljića na klaviru. Jelena Rozga je sa te ceremonije ponela i priznanje za najbolju pop numeru ženskog izvođača po oceni publike za pesmu “Uzmem koliko mi daš”. A, 27. januara u Štark Areni imaće samostalni nastup. I veoma je uzbuđena zbog toga.

Nina Badrić baladom “Ratujem s tobom” najavila nastup na MAC-u
MAC 2020: Nastupaju "S.A.R.S.", Rozga, "Balkanopolis", Nevena, Buba, Jala...

– MAC je vec prošle godine svojom premijerom pokazao da će to biti velika stvar. Radujem se što ću i ove godine biti dio jednog takvog produkcijski ozbiljnog spektakla. Pripremam sjajan nastup i jedva čekam 27 januar, vidimo se u Štark Areni! – rekla je Rozga.

Trenutno najpopularniji regionalni dvojac, Buba Corelli i Jala Brat, najavili su video porukom svoje učešće na MAC-u 2020. Kako su rekli, svaki nastup im je spontan, i nastaje kao rezultat njihovog odnosa sa publikom.

MAC 2020: Nastupaju "S.A.R.S.", Rozga, "Balkanopolis", Nevena, Buba, Jala...

Svetski poznati sastav “Balkanopolis” kombinuje džez i pop muziku sa balkanskim tradicionalnim melodijama i ritmovima. Pripremaju veličanstveni nastup na MAC-u.
– “Balkanopolis” je počastvovan pozivom da nastupi na ovom izuzetnom regionalnom događaju. Detalje samog nastupa ne možemo da otkrijemo, samo ćemo reći da je uzbuđenje veliko i da pripremamo udar kreativne energije! – navoli su iz grupe.

Prvo međunarodno priznanje za Music Awards Ceremony (MAC)
MAC 2020: Nastupaju "S.A.R.S.", Rozga, "Balkanopolis", Nevena, Buba, Jala...

Još jedna neobična fuzija različitih zvukova dolazi od banda “S.A.R.S.”.
– Imao sam priliku da vidim prošle godine kako je to izgledalo, barem neke segmente, i video sam da je produkcija bila fantastična. Super mi je da je i “S.A.R.S.” deo predstojeće manifestacije. Pripremićemo sjajan nastup, to definitivno možete da očekujete. Prvi put ćemo imati i mi priliku da nastupamo u ovako glamuroznoj produkciji, tako da će i nama biti neobično, ali lepo iskustvo u isto vreme – rekao je Žarko Kovačević, pevač grupe.

MAC 2019: Četvoročasovni spektakl u Štark areni, nastupi najvećih zvezda regiona
MAC 2020: Nastupaju "S.A.R.S.", Rozga, "Balkanopolis", Nevena, Buba, Jala...

Na impozantnoj bini MAC manifestacije zablistaće i Nevena Božović. Ona je sa prošlogodišnjeg spektakla ponela samo lepe uspomene ali i priznanje za najbolju elektro i alternativnu pop numeru po oceni radio stanica, za pesmu “Jasno mi je”.
– Volim velike scene, a ovo je jedinstvena prilika nastupiti na svetskoj sceni u našoj zemlji. Konačno u korak s vremenom! Veliko mi je zadovoljstvo što sam deo ovakvog projekta, mislim da to nedostaje regionu, muzičarima da budu na jednom mestu, da se druže i nastupaju zajedno, da pevaju uživo pre svega, i da budu na velikoj sceni – rekla je Nevena.

Svoje nastupe na MAC-u do sada su najavili i Lepa Brena, Senidah, Nina Badrić, Tonči Huljić, Kaliopi… Ulaznice za događaj mogu se nabaviti na prodajnim mestima Tickets. Svi zainteresovani mogu glasati OVDE.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde