“Luda noć” novi TV šou program nedeljom uveče

0
757

Od sledeće nedelje, 15. oktobra, nedeljom uveče gledaoci će moći da prate na RTS-u novi šou program – “Luda noć”. Ovaj ciklus emisija će oživeti vreme nezaboravnih muzičkih događaja i velikih filmskih i serijskih hitova, kao i fenomene i značajne ličnosti naše muzičke scene.

Luda noć RTS
Gordan Kičić,Dragana Kosjerina, Marko Živić i Marija Veljković Milovanović, Foto: RTS

– “Luda noć” je naš format. To je izmislio autorski tim RTS-a, nismo kupovali nikakvu licencu. Radimo je našim snagama i tehničkim i produkcijskim. Mislim da će gledaoci RTS-a biti prezadovoljni. A, to je na neki način uvod u veliki novogodišnji šou program, koji i ove godine pripremamo sa temom i susretom tih 60 godina televizije u Srbiji, odnosno obeležavanjem ovog velikog jubileja – ističe glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević.Nova sezona serije „Sumnjiva lica“ od 25. septembra na RTS-u

U šou programu “Luda noć” kroz muziku i igru suprotstavljaju se dva različita muzička stava, pa shodno tome imamo “dva suprotstavljena tabora”. Muzički sadržaj baziran je na kvalitetnoj pop muzici, stvaranoj u proteklih nekoliko decenija. Sve numere izvode se uživo, uz pratnju Narodnog orkestra RTS-a i benda “Luda noć”.

U svakoj emisiji učestvuje plesna grupa koja svojim koreografskim numerama ili kao prateći segment stvara posebni ambijent. U interakciji svih dešavanja u ovom šou programu, kroz muziku, interesantne priče i sadržaje, biće predstavljano sve ono kvalitetno što je pripadalo nekim boljim vremenima. Ideja je, kako kažu iz RTS-a, da kroz ovakav serijal pruže dobru zabavu i kvalitetne sadržaje. Dokumentarni snimci iz bogate arhive RTS-a verno će oslikavati teme i događaje.

Serija „Srpski junaci srednjeg veka“ na jesen na RTS-u

Gosti su legendarne TV zvezde, glumci, pevači, javne ličnosti koje su uživale nepodeljene simpatije auditorijuma u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji.
– Kroz dvanaest emisija, od 15. oktobra svake nedelje od 21 sat uživaćete u muzici koja je preživela sud vremena i koja i danas živi – poručuju iz Javnog servisa.
Voditelji emisije su glumačko-voditeljski parovi – Dragana Kosjerina, Marko Živić, Marija Veljković Milovanović i Gordan Kičić.
Urednici emisije su Anja Rogljić i Uroš Marković, a reditelj je Igor Basorović.

E. A. / Izvor: RTS

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde