“Ambasador”: Lovefest proglašen za najbolji festival u regionu

0
63

Najveći festival elektronske muzike u Srbiji, koji se održava u Vrnjačkoj Banji, dobio je veliko priznanje.

"Ambasador": Lovefest proglašen za najbolji festival u regionu
Uručenje nagrade u Zagrebu, Foto: Promo

Lovefest je osvojio nagradu za najbolji festival u regionu u 2018. godini. Nominaciju za titulu najboljeg delio sa još četiri festivala iz Srbije, Crne Gore i Slovenije. U veoma jakoj konkurenciji našli su se Exit festival, Sea Dance festival, slovenački Eco festival, kao i festival Elysium Island.

Lovefest Fire: Zvanično najbolji di-džej u 2018. Ilario Alicante 2. marta u Hangaru

Na svečanoj ceremoniji u Zagrebu, predstavnici projekta “Ambasador”, nagradu za najboljeg dodelili su jednom od osnivača festivala Marku Vukomanoviću. Prema njegovim rečima titula najboljeg u regionu došla je u pravom trenutku i godini najvećih rizika i inovacija za organizaciju.

Lovefest 2018: Legendarni Seth Troxler zatvorio festival ljubavi u Vrnjačkoj Banji
"Ambasador": Lovefest proglašen za najbolji festival u regionu
Marko Vukomanović, Foto: Promo

– Nagrada stiže u pravom trenutku! A, još nam je draža zbog toga što smo u konkurenciji u kojoj su se našli festivali mnogo veći od nas, zadržali poverenje publike i pokazali da je Lovefest događaj koji može da stoji rame uz rame sa, ne samo regionalnim, već i velikim svetskim muzičkim događajima. Ovu nagradu posvećujem svom timu, koji već 12 godina radi i veruje u Lovefest, kao i svim posetiocima, zbog kojih težimo da budemo bolji iz godine u godinu! – rekao je Marko Vukomanović.

Lovefest Court za 200 najvatrenijih fanova na Belom Dvoru

On je najavio i da trinaesto izdanje festivala, koje će početkom avgusta 2019. biti održano u Vrnjačkoj Banji sa sobom nosi velika iznenađenja i promene u odnosu na sve do sada.
Inače, Nagrada “Ambasador”, kreirana je sa ciljem da izdvoji ono najbolje što festivalska industrija ima da ponudi u regionu. Osim kategorije za nabolji festival, nagrada se dodeljuje i za di-džeja godine.

Lovefest 2018: Tehno legende obožavaju i vraćaju se u Vrnjačku Banju

"Ambasador": Lovefest proglašen za najbolji festival u regionuDa podsetimo, večeras od 22h u beogradskom Hangaru biće održan još jedan Lovefest Fire. Na njemu će nastupiti legendarni dvojac Pan-Pot uz koji će svi klaberi proslaviti veliku nagradu festivala ljubavi.
– Budi među 200 najbržih klabera večeras i #Lovefest te nagrađuje #MoodRAW kartom! Kapije se otvaraju od 22h – poručili su iz Lovefesta.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde