Lovefest Fire: Loco Dice spremio do sada neviđen set od čak tri sata

0
66

Veliki uvod u Miller Lovefest 2020 počinje 5. oktobra u Hangaru Luke Beograd i to spektakularnim trosatnim nastupom legendarnog tehno di-džeja.

Loco Dice, legenda elektronske scene i vlasnik planetarno poznatog lejbla Desolat, vraća se na Lovefest Fire. Miljenik klabera iz regiona u subotu donosi potpuno sveže muzičko izdanje pod nazivom “Love letters”. Uz njega će iste večeri u Hangaru Luke Beograd nastupiti i Dejan Milićević i Nikola Vemić.

Lovefest 2019: Svetske zvezde oduševljene Festivalom ljubavi

U prodaji poslednji ograničen broj ulaznica
Ulaznice za nastup jednog od najtraženijih di-džejeva na planeti skoro su rasprodate. Karte je moguće kupiti još samo do 3. oktobra u ponoć, i to po promo ceni od 1.200 dinara za Regular; kao i 1.600 dinara za VIP zonu. Ulaznice se mogu kupiti putem sajta www.lovefest.rs; kao i u svim poslovnicama Gistixa i tickets.rs (bivši Eventim).

No Sleep Festival 2019: Amelie Lens predvodi prvi talas izvođača
Loco Dice se vraća na Lovefest Fire i donosi novo muzičko izdanje “Love letters”, Foto: Promo

Lovefest je više od muzike
Za Lovefest, na kome je čest gost, Loco Dice kaže da je više od muzike. Za njega je to poseban koncept, koji već više od jedne decenije spaja ljude, i kome se uvek rado vraća. Inače, malo ljudi zna da je Loco zapravo dizajner enterijera i poseduje svoju kolekciju odeće. Kao i većina muškaraca, obožava fudbal, Manchester United i Zlatana Ibrahimovića. A, za muziku često govori da za njega predstavlja način života.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde