Lovefest Fire: Chris Liebing i DJ Deep 7. oktobra u beogradskom Hangaru

0
156

Posle nezaboravnog nastupa na poslednjem izdanju festivala ljubavi, legenda svetske tehno scene Chris Liebing ponovo se vraća u Srbiju i to na Lovefest Fire.

Chris Liebing Lovefest Fire
Chris Liebing na Lovefestu u Vrnjačkoj Banji, Foto: Promo

U beogradski Hangar stiže i DJ Deep, a domaća podrška ovog puta biće Nevena Jeremić i Nikola Vemić.

Lovefest: Više od 100.000 ljudi na festivalu u Vrnjačkoj Banji

Chris Liebing Lovefest Fire
Chris Liebing na Lovefestu u Vrnjačkoj Banji, Foto: Promo

Chris Liebing je nemački di-džej, producent i vlasnik sada već svetski poznate izdavačke kuće CLR (Create Learn Realize). Ako ikada budete imali priliku da mu ponudite obrok, potrudite se da bude njegov omiljeni veganski burger. Jer, Liebing se svakodnevno trudi da svetu objasni benefite veganske ishrane. On često voli da sa svojim fanovima podeli fotografije sa putovanja i mesta koje posećuje. S nestrpljenjem se iščekuju fotke kojima će svetu predstaviti Beograd i Lovefest Fire.

Lovefest među 18 najboljih festivala Evrope

Nevena Jeremić Lovrfest Fire“Vinyl junkie”, kako sam sebe naziva DJ Deep je vodeća ličnost pariske elektronske scene. Već 20 godina se bavi muzikom koja je svevremenska i predstavlja klasike jednog doba. Kroz svoje nastupe daje samo ono najbolje što su decenije iza nas imale da ponude u muzici. Na ovogodišnjem Lovefestu u Vrnjačkoj Banji nastupio je na Energy Stage-u i pokazao zašto je na tehno sceni među najboljima. A, krajem avgusta objavio je novi singl “Kaoz Theory”. Za koji je renomirani muzički portal Resident Advisor dao najviše ocene. Četvrto izdanje Lovefest Fire-a u Beogradu, otvoriće Nevena Jeremić, a posle nje nastupiće i rezident Lovefesta Nikola Vemić.

Chris Liebing Lovefest FirePromo karte u prodaji još samo 4 dana

Trenutna cena ulaznice za Lovefest Fire je 1.440 dinara, a karte se mogu kupiti u svim poslovnicama Gigstixa i Eventima. Ili naručiti na kućnu adresu putem www.lovefest.rs. Promotivna cena karata aktuelna je još samo 4 dana, a posle toga cena ulaznica će poskupeti. Za ovaj događaj dostupne su i VIP ulaznice po ceni od 2.280 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde