Lovefest 2019: U Vrnjačku Banju stižu i “Dubioza”, Bajaga, Senidah, “MAiKA”…

0
139

Lovefest 2019 održaće se u Vrnjačkoj Banji od 1. do 3. avgusta. Ovogodišnji slogan festivala “Po tvom ukusu”.

Lovefest 2019: U Vrnjačku Banju stižu i "Dubioza", Bajaga, "MaIka", Senidah...

Posle spektakularne najave prvih 40 imena, koja će nastupiti na 13. Lovefestu, organizatori su objavili novu listu izvođača koja će nastupati na Live Stage-u. Čuvena bina posvećena tvrđem rok i hip-hop zvuku, posle dve godine pauze, ponovo se vraća na velika vrata, u potpuno novom koncertnom formatu. Svaki od izvođača, kao posebnu najavu svog nastupa snimio je specijalan video u saradnji sa Lovefest ekipom.

Lovefest 2019: Najjači line up do sada, festival nadmašio sva očekivanja

Novi program na Live bini 1. avgusta otvoriće legende jugoslovenske pop-rok scene, grupa “Bajaga i Instruktori”. Iste večeri nastupiće i Bojana Vunturišević, čiji je vokal jedan od vodećih na savremenoj domaćoj pop sceni. Petak je, kao i ranijih godina, rezervisan za trep i hip-hop, a ovog leta 2. avgusta u Vrnjačku Banju stižu imena sa Bassivity lejbla. Među njima su Senidah, koja je u prethodnih godinu dana imala neverovatan broj hitova, i Surreal, momak koji je gotovo preko noći postao poznat čitavom regionu.

“Ambasador”: Lovefest proglašen za najbolji festival u regionu
Lovefest 2019: U Vrnjačku Banju stižu i "Dubioza", Bajaga, "MaIka", Senidah...

Pravo iz Zagreba stiže “Kuku$ klan”, a tu su i nove nade srpske trep scene “Hazze” i Elon. Posle šest godina poslednje večeri festivala na Lovefest stiže “Dubioza kolektiv”. Članovi benda su najavili da su više nego uzbuđeni da ponovo nastupe pred publikom festivala. Kao najavu za svoj veliki povratak u Vrnjačku Banju snimili su posebnu pesmicu. Iste večeri nastupiće i energična Ida Prester sa svojim bendom “MAiKA”.

Uz tri kupljene ulaznice četvrta besplatna

Trenutna cena trodnevnih ulaznica je 32 evra, ali ako kupite tri karte četvrtu dobijate potpuno besplatno. Limitirana serija karata po posebnoj ceni može da se kupi u svim poslovnicama Ticketsa (bivši Eventim) i Gigstixa ili naruči putem sajta www.lovefest.rs. Kupovinom ove serije ulaznica štedi se više od 50% u odnosu na redovnu cenu karte.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde