Lovefest 2019: Pripremi se za još jedan kvalitetan i jak festival ljubavi

0
189

Lovefest, zvanično najbolji regionalni muzički festival u 2018. godini, ovog leta biće održan od 1. do 3. avgusta.

 Foto: Promo/ Lovefest 
Lovefest 2019
Foto: Promo/ Lovefest

Prema prvim najavama, posetioce na Lovefest 2019 očekuje pet muzičkih bina, dodatni dnevni program, kao i više od 300 izvođača. A, među kojima se nalaze trenutno najtraženija svetska imena.

“Ambasador”: Lovefest proglašen za najbolji festival u regionu

– Pripremi se za još jedno jako izdanje festivala ljubavi! Lovefest 2019 će biti održan od 1. avgusta do 3. avgusta, na dobro poznatoj lokaciji u gradskom parku na Jezeru! Spremite se za još jedan kvalitetan i jak Lineup! – najavljuju organizatori.

 energy stage Foto: Promo/ Lovefest 
Lovefest 2019
Energy Stage, Foto: Promo/ Lovefest

Lovefest će po proverenom receptu trajati tri noći i tri dana. Na trinaesto izdanje festivala na velika vrata ponovo se vraća Live Stage i to u potpuno novom ruhu. Osim toga, prema najavama, Fire Stage će biti veći nego ikada, dok će Energy bina imati najveća kako scenska, tako i muzička iznenađenja za sve posetioce.

Lovefest Fire: Zvanično najbolji di-džej u 2018. Ilario Alicante 2. marta u Hangaru

Prodaja prvih festivalskih kompleta po najnižoj ceni počinje 4. februara tačno u podne i traje samo do 20h! Priliku da postane ponosni vlasnik Lovefest Early Bird karte imaće samo 1.000 najbržih fanova festivala ljubavi. Ulaznice već sada mogu da se unapred rezervišu putem sajta lovefest.rs ; a 4. februara moći će da se kupe u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigs Tixa; ili naruče putem sajta festivala.

Lovefest 2018: Legendarni Seth Troxler zatvorio festival ljubavi u Vrnjačkoj Banji
 Foto: Promo/ Lovefest
Foto: Promo/ Lovefest

Prema rečima organizatora, veoma je moguće da će se ulaznice rasprodati i pre nego što sat otkuca 20h, budući da za festivalske komplete uveliko vlada veliko interesovanje. Trodnevni komplet košta 24 evra, što je gotovo 70% niža cena u odnosu na redovnu. Oni izbirljiviji će i ove godine moći da kupe VIP ulaznicu, i to po ceni od 39 evra.

PR


POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde