“Lorde of the Dance” u Sava centru 10. aprila

0
104

Članovi proslavljene umetničke trupe ponovo će nastupiti pred beogradskom publikom.

lord of the danceMuzičko-scenski spektakl “Lord of the Dance” ponovo stiže u beogradski Sava centar, u utorak 10. aprila, sa početkom u 20h. Publika će uživati u jedinstvenom plesnom spektaklu, koji još od 1998. i izvođenja na čuvenoj “Vembli Areni” drži svetski rekord od 21 uzastopne rasprodate predstave. Posle osvajanja pozorišnih hala širom sveta, poput “Vest Enda” i Brodveja, i obaranja rekorda u broju prodatih ulaznica, “Lord of the Dance” se vraća u Beograd. I to, sa predstavom koja do sada nije viđena na našim prostorima.

ALEKSA JELIĆ: Važnije da je moj rad priznat nego da sam poznat

lord of the danceVišestruko talentovani članovi ove umetničke trupe, beogradskoj publici prikazaće fantastičan miks muzike i plesa, tradicionalnog i savremenog. Rasveta, specijalni efekti i najbolje svetske akrobate u savršeno ukomponovanoj celini, prirediće spektakl za svačije oči.

BRANKA PUJIĆ: Tango je lek za dušu

lord of the danceČuveni svestrani umetnik Majkl Fletli predvodiće umetničku trupu “Lord of the Dance” na novoj turneji. On je proslavljeni plesač, koreograf, glumac, reditelj i producent. Tokom protekle dve decenije osmislio je, producirao i nastupao u nekoliko izuzetno uspešnih predstava, uključujući “Feet of Flames”; “Celtic Tiger” i njegov najnoviji šou “Lord of the Dance”.
Cena ulaznica za ovaj šou su 2.200, 2.500, 3.300 i 3.500 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde