Ljudi velikog srca: Bogdan, Teo i Raduljica, najvažnija trojka za Andrijanin život

0
136

Naši proslavljeni košarkaški asovi, udruženo su ponudili najveću sumu novca na licitaciji za humanitarnu večeru sa svojim saigračem u reprezentaciji.

Pre nekoliko dana u organizaciji Exit Fondacije pokrenuta je humanitarna licitacija za večeru i druženje sa Miroslavom Raduljicom na sajtu www.sportskibazar.rs radi skupljanja sredstava za lečenje Andrijane Jovanović (18) kojoj je hitno potrebno 80.000 evra za operaciju tumora u Italiji. Večeraj sa Raduljicom i spasi Andrijanin život

bogdanovic teo i raduljica
Bogdanović, Teodosić i Raduljica na večeri u restoranu “Šaran”, Foto: Exit

Pred sam kraj licitacije desilo se nešto što niko nije očekivao, ali zaista potez vredan divljenja! Naši proslavljeni reprezentativci i novopečeni NBA igrači, Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović, udruženo su ponudili najveću sumu novca na licitaciji za humanitarnu večeru sa svojim saigračem u reprezentaciji Miroslavom Raduljicom. Tako su obezbedili deo potrebnih sredstava za lečenje osamnaestogodišnje Andrijane Jovanović.

Oni su svojim nesebičnim gestom ukazali na važnost humanosti, potvrdili da u našoj reprezentaciji vlada porodična atmosfera i da se kolege iz reprezentacije udružuju i van terena kada je potrebno!

Teodosić i Bogdanović su u šali prokomentarisali da je ovo sjajna prilika da iz prve ruke čuju iskustva iz NBA lige od Miroslava Raduljice. Oni su i apelovali na sve ljude da im se pridruže u akciji prikupljanja novca za izlečenje mlade Andrijane.

Pomozimo Andrijani

andrijana-jovanovic

Andrijana Jovanović je bila potpuno zdrava devojka koja se bavila sportom, ali jednog dana iznenada joj je pozlilo, a dalje analize kod doktora donele su loše vesti koje niko nije mogao da očekuje. Umesto da oseti radost življenja na pragu punoletstva, ona je zajedno sa porodicom krenula u svoju najveću borbu protiv opasnog Juingovog (Ewing) sarkoma na rebru, samo mesec dana pred njen 18. rođendan.

Nada za Andrijanino izlečenje postoji u Italiji. Cena ovog komplikovanog zahvata iznosila bi 80.000 evra, što je nedostižna cifra za njenu porodicu. Andrijani vreme za sakupljanje novca ubrzano ističe, i svaki vid pomoći je bitan.

Kako bi Andrijana što pre došla do ozdravljenja upišite 325 i posaljite SMS na 3030. Ukoliko ste iz Švajcarske upišite human325 i pošaljite SMS na 455. Takođe, možete pomoći i uplatom na dinarski ili devizni račun kao i putem linka na e-doniraj.
Unapred hvala za uplate koje možete izvršiti na račune otvorene u fondaciji “Budi human”:
Dinarski: 160-470596-26
Devizni: 00-540-0002146.9
IBAN broj: RS35160005400002146998

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde