“Lines In Sand”: Koncertna promocija albuma Vasil Hadžimanov Banda

0
120

Vasil Hadžimanov Band koncertom na Kalemegdanu najavljuje novi album.

Vasil Hadžimanov Band Lines in SandVasil Hadžimanov Band će održati koncertnu promociju albuma “Lines In Sand” 13. juna u letnjem klubu Bitef Art Cafe na Kalemegdanu. Posle velikog uspeha prethodnog albuma “Alive”, za koji je širom sveta napisano više od 50 recenzija u superlativu i koji je dospeo na listu najboljih albuma u 2016. godini u čuvenom američkom magazinu “DownBeat”, Vasil Hadžimanov Band nastavlja saradnju sa američkom izdavačkom kućom “MoonJune Records” iz Njujorka.

Vasil Hadžimanov na listi najboljih svetskih džezera

Vasil Hadžimanov Band Lines in Sand “Lines In Sand” sadrži 12 pesama koje su snimljene uživo u “Binta Sound Studiju” i u Rezidenciji nemačkog ambasadora u Beogradu. Snimanje i produkcija povereni su Marku Periću; koprodukcija Vasilu Hadžimanovu; dizajn Dejanu Mandiću; a izvršna produkcija Nataši Hadžimanov.

Objavljen spot za pesmu „Ko li noćas miluje ti kosu“ – Božo Vrećo feat Vasil

Vasil Hadžimanov Band Lines in SandPored Vasila i ekipe koju čine Branko Trijić (gitara); Miroslav Tovirac (bas); Peđa Milutinović (bubnjevi); i Bojan Ivković (perkusije, scat vokal); na albumu se kao gosti pojavljuju mladi saksofonista Rastko Obradović i vokalni solisti Din Bouman i Marta Hadžimanov. A, oni će se i 13. juna kao gosti pridružiti bendu na sceni.
Isto veče, posle koncerta, Vasil i članovi njegovog benda će potpisivati novi album “Lines in Sand”.

Ulaznice za koncert posetioci mogu kupiti putem prodajnih mreža Eventim i DD Tickets. Prvih 100 ulaznica će se prodavati po promotivnim cenama od 400 i 700 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde