Za Srpsku Novu godinu “Leksington bend” ispred Doma Narodne skupštine

0
403

Grad Beograd pripremio je bogat program za novogodišnje praznike, koji će privući velik broj turista, ali i domaćih gostiju.

Lexington bend
Foto: Facebook / Lexington Band

Ovo je rekao zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić gostujući u Jutarnjem programu RTS .
– Za proslavu Srpske Nove godine ispred Doma Narodne skupštine nastupiće “Leksington bend”. Dan pred Novu godinu, 30. decembar posvećen je mladima, a za sam doček 2019. godine nastupiće Saša Kovačević, Haris Džinović, Momčilo Bajagić i Dejan Petrović. Prvog janura uveče nastupiće Rasta, a tog dana prvi put u 14h biće organizovan koncert klasične muzike. I to na bini ispred Doma Narodne skupštine – rekao je Vesić.

Doček 2019: Bajaga, Haris, Kovačević i trubači za Beograđane ispred Narodne skupštine

On je dodao da je manifestacija Beogradska zima počela 1. decembra, da će trajati do kraja januara, a u okviru nje biće organizovano više od 200 programa.

Grad Beograd očekuje do kraja godine porast broja turista i noćenja između 17 i 18 odsto, naveo je Vesić, a uz Kineze i goste iz regiona, primat polako preuzimaju turski turisti, koji su Beograd otkrili kao turističku destinaciju.

Doček 2019: U Nišu za najluđu noć Željko Vasić i “Leksington bend”

– Zbog toga mora da se ulaže u događaje, poput organizacije dočeka Nove godine, koncertnih, kongresnih događaja… kako bi se turistima pružili razlozi da dolaze u naš glavni grad – ocenio je zamenik gradonačelnika.

E. A. / Izvor: Beoinfo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde