Exit festival 2017: Božanstvene slike iz Novog Sada koje su obišle svet

0
404

Exit Leto ljubavi 2017 je počelo! Na Petrovaradinskoj tvrđavi je super atmosfera. Tokom festivala, od 5. do 9. jula nastupiće najveće muzičke zvezde današnjice, a očekuju se i gosti iz preko 60 država širom sveta! Interesovanje je veće nego ikada. Zato mnogi tvrde da će ovo biti najbolji Exit do sada!

exit naslovna2 Leto ljubaviNovi Sad je krcat turistima, a tokom trajanja Exit Leto ljubavi festivala očekuju se nastupi preko 1.000 izvođača na preko 40 festivalskih bina i zona! Na Petrovaradinskoj tvrđavi će tokom Exita biti postavljeni bilbordi sa preciznom mapom festivala svih bina, info pultova, hitne pomoći, itd. Flajere sa mapom festivala i satnicama mogu se takođe pronaći na info pultovima i kod promotera.

Božanstvene slike iz Novog Sada i sa Petrovaradinske tvrđave obilaze svet. Pogledajte ih i vi u video zapisima koje objavljujemo. A tu su i neke informacije koje mogu koristiti posetiocima festivala.

Exit ove godine ide korak dalje, pružajući svojim posetiocima, kao i onima koji to ove godine nisu, potpuni živi prenos festivala kroz Internet socijalne mreže. Na Facebook stranici i Youtube kanalu će biti emitovan live stream, kako bi u svakom trenutku imali na mobilnom telefonu, na kompjuteru ili na festivalskim video bimovima izveštaj o svemu što se dešava. I to, od toga šta hedlajneri misle o Exitu, Novom Sadu i publici, gde se trenutno nalazi ekipa i kako se provodi, preko video snimaka visokog kvaliteta, najsvežijih fotografija, do živih snimaka festivalskih dešavanja.

EXIT MOBILNA APLIKACIJA

I ove godine, Exit daje super mogućnost: festival u vašem džepu! Kada ko svira, šta se trenutno dešava, gde se iznenada stvorila dobra žurka, kakvo će biti vreme, sve to možete saznati preko aplikacija za vaš mobilni telefon! Aplikaciji ćete pristupiti preko App Storea sa vašeg iPhonea, Google Play Storea za vaš Android, ili samo potražite Exit Adventure.

S obzirom na to da su satnice i program podložni promenama, kako biste bili sigurni da imate najsvežije informacije, jako je važno da uradite Refresh kada se nalazite u blizini Wi-Fi hotspota, ili preko GPRS/3G.

Ako ste došli na festival iz inostranstva, obratite pažnju na činjenicu da troškovi prenosa podataka u romingu mogu biti izuzetno veliki. Besplatan pristup internetu možete pronaći u Wi-Fi zonama na festivalu na tvrđavi i u centru Novog Sada.

EXIT VILLAGE

Exit vilidž je svakako najpopularnije stecište posetilaca Exita, kako domaćih, tako i inostranih. Mesto gde se žurka ne završava, ove godine na jednoj od najpristupačnijih i najlepših lokacija – novosadskom kupalištu Štrand. Ljudi iz celog sveta, uvek neko spreman za nova poznanstva, iskustvo spavanja u šatoru pod otvorenim nebom, muzika koja ne prestaje da svira, žurke do jutra, sve ovo čini naše selo jedinstvenim i neponovljivim iskustvom festivala, koje žele da okuse i oni kojima je Exit komšija sa tvrđave.

Kamp je otvoren od 4. do 11. jula, a ulaznice po ceni od 4.500 dinara možete kupiti na recepciji.

PLAĆANJE EXIT KARTICOM PIĆA, HRANE

Kartica za plaćanje (Festival Payment Card) je zvanično i jedino sredstvo plaćanja za piće, hranu i ostale proizvode na Exit festivalu. Pri kupovini, dovoljno je prisloniti karticu na dobro obeleženo mesto na aparatu, i iznos pića, hrane ili suvenira će automatski biti umanjen sa kartice. Exit kartica za plaćanje biće dostupna na svim top-up mestima na festivalu.

POMOĆ

Na Exitu sve četiri noći dežuraju i ekipe Crvenog krsta, službe Hitne pomoći i vatrogasna služba. U slučaju da vam treba bilo kakva pomoć možete se obratiti radnicima obezbeđenja, u prepoznatljivim fluorescentnim prslucima.

ULAZI

Kapije Exit festivala otvaraju se svakog dana u 19 časova. A, zatvaraju se u 3 sata posle ponoći i nakon tog vremena nije moguće da se uđe na tvrđavu. Zbog očekivanih ogromnih gužvi na festivalu, organizatori apeluju na posetioce da na festival dođu ranije kako bi izbegli gužve na kapijama. Ulaz na festival je dozvoljen samo na jasno obeleženim i obezbeđenim ulazima, samo uz ulaznicu, festivalsku narukvicu, ili akreditaciju. U toku jedne večeri možete ući na festival samo jednom. Ukoliko izađete, osoblje na ulazu neće biti u mogućnosti da vas ponovo pusti unutra. Prema Zakonu Republike Srbije svako je dužan da sa sobom uvek ima neki od ličnih dokumenata, pa tako i na festivalu. Pored festivalskog obezbeđenja ulaze kontroliše i policija, kako bi se izbeglo unošenje zabranjenih predmeta i supstanci na festival.

Pravila Exita možete pronaći OVDE.

E. A./ Izvor: Exit festival

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde