Letnji Music Week festival na Ušću od 23. do 25. avgusta

0
586

Najveće regionalne zvezde nastupiće na letnjem izdanju Music Week festivala.

Letnji Music Week festival na Ušću od 23. do 25. avgusta

Posle Belgrade Beer Festa, koji će okupiti 120 izvođača, oblak dobre zabave – Cloud platforma, donosi još dobrih vesti. Letnji Music Week festival održaće se od 23. do 25. avgusta na Ušću. Tada će publika imati priliku da prisustvuje koncertima petnaestak regionalnih zvezda.

Program 17. BBF-a: Više od 120 besplatnih koncerata za pet dana

Beogradsko izdanje festivala koji se već nekoliko godina održava na Kopaoniku, okupiće najpopularnije izvođače. Ulaz će biti besplatan uz mobilnu aplikaciju, koja će uskoro biti predstavljena javnosti.

Petak, 23. avgust rezervisan je za nastupe Dragane Mirković, Jelene Rozge, Tonija Cetinskog, Saše Kovačevića i Dženana Lončarevića. Dan kasnije, u subotu, 24. avgusta, nastupiće “Hari Mata Hari”, Nina Badrić, Lepa Brena, Aca Lukas i Darko Lazić. A, poslednjeg dana Music Weeka, u nedelju, za atmosferu će biti zaduženi Maya Berović, Senidah, Buba Corelli i Jala Brat, Coby, Angellina, Sara Jo i Katarina Grujić.

Cloud festivalska groznica: Oblak dobre zabave nad Ušćem od 14. do 30. avgusta
Letnji Music Week festival na Ušću od 23. do 25. avgusta

Osim Music Weeka i Beer Festa, Cloud platforma obuhvata i Noć muzike. Na sva tri festivala posetiocima će biti omogućen i pristup VIP zonama, koje će ove godine biti proširene i pružiće bolji užitak u koncertima. Karte za VIP zone uskoro će biti puštene u prodaju. Velika novina je to što će konzumacija uz VIP kartu biti neograničena tokom cele večeri (“All you can drink”).

Cloud platforma je nastala u saradnji Skymusica i Beogradske kulturne mreže. Realizuje se uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija; Grada Beograda; CEBEF-a; i brojnih partnera. Tokom tri nedelje trajanja Clouda, na Ušću se očekuje više od million posetilaca, kao i rekordni broj turista.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde