Letnji koncerti Massima Savića u Kruševcu, Užicu, Kragujevcu i na Paliću

0
261

Nakon rasprodanih koncerata u beogradskom Sava centru i Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu pravo je vreme da Massimo obogati svoju regionalnu turneju novim koncertnim datumima.

Letnji koncerti Massima Savića u Kruševcu, Užicu, Kragujevcu i na Paliću
Massimo Savić, Foto: Promo

Tako će pevač svoj aktuelni album “Sada” predstaviti i publici u Kruševcu, Užicu, Kragujevcu i Subotici na Palićkom jezeru. “Sada” je objavljen u maju prošle godine i njime je Massimo obeležio 35. godišnjicu muzičkog rada. Hvaljen i nagrađivan album predstavile su uspešne pesme poput “Neka ti plove brodovi”; “Nama se nikud ne žuri”; i veliki hit “Nisam spreman” čiji je autor Sergej Ćetković, koji se Massimu već nekoliko puta pridružio na koncertima u izvođenju te pesme.

“Sada”, novi album Massima Savića
Letnji koncerti Massima Savića u Kruševcu, Užicu, Kragujevcu i na Palićkom jezeru

– Velik je interes za dolazak u druge gradove u Srbiji. Dobio sam toliko poruka preko naših društvenih mreža i bilo je zaista krajnje vrijeme da započnemo ovu turneju. Iznimno se veselim susretu s publikom i ne mogu dočekati da vam predstavim nove materijale. Naravno, bit će mjesta i za pjesme koje su obilježile moju karijeru, jer ipak obilježili smo čak 35 godina na sceni – najavio je Massimo svoje koncerte u Srbiji.

Massimo Savić objavio spot za pesmu “Ne ostavljaj me tu”

Prvi koncert održaće u Kruševcu, u sredu 5. juna (20,30h), u bioskopu “Kruševac”. Naredno druženje sa obožavaocima na turneji po Srbiji biće u avgustu. Koncert u Užicu zakazan je za četvrtak, 22. avgusta, u basti Kulturnog centra Užice (21h). Sledi sutradan nastup u Kragujevcu, u Zastavinoj bašti (21h), a u subotu, 24. avgusta Savić će zapevati na Letnjoj pozornici na Paliću kod Subotice (21h).

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde