Što na nebu sja visoko: Krajem decembra koncerti grupe “Let 3” u Beogradu i Novom Sadu

0
91

Zasijaće Riječani punim sjajem na dva koncerta u Srbiji pred kraj godine.

“Let 3” nastupiće u četvrtak, 27. decembra, u Hali 6 Novosadskog sajma, i u petak, 28. decembra, u beogradskom SubBeernom centru.

Što na nebu sja visoko: Krajem decembra koncerti grupe "Let 3" u Beogradu i Novom Sadu
“Let 3”, Foto: Promo

– Što na nebu sja visoko, ako nije “Let 3”?! Od njih možemo očekivati sve! SVE! To svi već znaju… – najavljuju organizatori njihovih svirki u Beogradu i Novom Sadu.

“Let 3” obradio hit “Novih fosila” – na šatrovačkom jeziku

“Let 3”, riječki rok sastav, nastao je 1989. godine. Višegodišnjim beskompromisnim delovanjem bend je uspeo da se nametne kao vrsta folklora, zaštitni znak ne samo grada Rijeke, već čitavog regiona.
U Halu 6 Novosadskog sajma 27. decembra, “Leta 3” se u Novi Sad vraća nakon sjajnog nastupa na “Ritmu Evrope”. Publiku će pre njihovog nastupa zagrejati “Mutant Urban Dance Ansambl”. Ovaj bend neguje rock/punk/fank zvuk, a zarazni rifovi podržani moćnim i energičnim bubnjem i minimalizmom u tekstovima karakterišu sveukupnu sliku benda, uz neizostavnu energiju na bini.

Uzavrela atmosfera na koncertu benda “Gogol Bordello”: Hvala Beograde!
maika foto vovka chudinov
“Maika”, Foto: Vovka Chudinov

Beogradska koncertna priča biće nešto malo drugačija. Riječani će i u SubBeernom centru 28. decembra imati goste. Sve posetioce rasplesaće “Maika” – novi fenomen na domaćoj sceni. Srpsko-hrvatsko-crnogorska grupa svojom autentičnom kombinacijom Balkana, hitičnih melodija i furiozne energije živih nastupa nastavlja da oduševljava festivalsku publiku, ali i strane booking agencije. Ovaj neobičan bend koristi harmoniku, saksofon, trubu i dva ženska vokala u kombinaciji s razuzdanim ritmovima i elektronskim efektima. Svojim šarmom i divljom energijom “Maika” će osvojiti svaku binu, svačije srce, i nateraće na ples apsolutno svakoga… dok ne padne s nogu!

SubBeerni centar: “New York Ska-Jazz Ensemble” 22. decembra

Ulaznice za novosadski koncert dostupne su na Gigstix prodajnim mestima; kao i u Mungos CD Shop-u po ceni od 600 dinara. Na veče samog koncerta koštaće 800 dinara.
Ulaznice za beogradski koncert dostupne su po pretprodajnoj ceni od 800 dinara na Eventim prodajnim mestima; i u kafeu “Šikarica” (Skadarska 22, od 16.30 do 00.00).

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde