“Lepotica i zverko” premijera u “Pužu”

0
535

Treća premijera koja će biti izvedena u novoj sezoni dečjeg pozorišta “Puž” je predstava “Lepotica i zverko” reditelja Marka Jovičića.

Lepotica i Zverko #premijera 19.novembar2017.

A post shared by Radomir Nikolić (@radomirnikolic) on

Predstava “Lepotica i zverko” premijerno će biti izvedena narednog vikenda. Tačnije u subotu 18. novembra u 12h, a onda i u 17, kao i u nedelju 19. novembra od 12h i 14h.
Reč je o projektu koji potpisuje mladi pozorišni reditelj Marko Jovičić. A, na sceni će se okupiti mlade glumačke zvezde – Anja Alač, Andrija Kuzmanović, Nikola Vujović, Milorad Miki Damjanović, Radomir Rade Nikolić i Ljubomir Bulajić.lepotica i zverko

40 godina pozorišta „Puž“

Ekipi su najveća podrška Branko Milićević, poznatiji kao Branko Kockica, i njegova supruga Slobodanka Caca Aleksić. Oni su dali priliku mladim kolegama da ispričaju priču o filmskoj ekipi koja se izgubi u šumi, gde sreću junake iz bajki “Lepotica i zver”, “King Kong” i drugih.

Glumac i reditelj: Ljubomir Bulajić i Marko Jovičić Lepotica i zverko
Glumac i reditelj: Ljubomir Bulajić i Marko Jovičić

– Priče za decu mnogo znače glumcima za oslobađanje. Deca ne praštaju greške. Ovo je moje prvo iskustvo. Nije bilo prilike da radim predstave za decu. Pokojni Manda je imao ideju da sarađujemo, ali se tad nisu poklopile kockice – rekao je Bulajić za “Kurir”.

„Tatata-tira“ – nova predstava Branka Kockice u „Pužu“

Mladi glumac dodaje da je atmosfera na probama sjajna.
– Nikad nisam izgubio to dete u sebi. Za manje od mesec dana smo izgurali predstavu. Prvi put u životu pevam i igram. Ubedili su me da to mogu. “Pužić” je super! – kaže Ljuba.

Reditelj Marko Jovičić je dete “Puža”, gde je kao trogodišnjak ušao u hor, a danas potpisuje svoju prvu režiju.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde