Lepote Srbije na Bi-bi-siju

0
225

Sloganom “Mesto gde treba biti” Turistička organizacija Srbije počela je kampanju za predstavljanje naše zemlje.

Turistička organizacija Srbije promoTuristička organizacija Srbije počela je kampanju za predstavljanje naše zemlje koja će se narednih šest meseci emitovati na kanalima “Bi-Bi-Si vorld” i “Eurosport”. Poluminutni spot prikazuje lepote Srbije među kojima su i prizori Uvca, manastira Studenice, ulica Beograda i Novog Sada.
Ovaj spot biće emitovan 600 puta u narednih šest meseci i prikazivaće gledaocima širom sveta noćni provod u srpskoj prestonici, atmosferu sa naših festivala, kao i naše gurmanske specijalitete.

Ovako će svet saznati zašto je naša zemlja “Mesto gde treba biti”, što je slogan ove kampanje. Spot je na Fejsbuk stranici Turističke Organizacije Srbije do sada imao više od 180.000 pregleda.

Istovremeno, na sajtu “Bi-Bi-Si-ja” posvećenom putovanjima, mogu se naći prikazi najzanimljivijih turističkih znamenitosti Srbije. Takođe se mogu naći i preporuke za obilazak srpskih gradova. Napominjući da turu obilaska srpske prestonice obavezno treba početi od Kalemegdana, tvrđave koja je Beograd branila u čak 115 bitaka. “Bi-Bi-Si” posebnu pažnju posvećuje i srpskoj kuhinji, restoranima i kafićima koje turisti koji dolaze ovde nikako ne smeju zaobići. Istraživanja govore da sve više turista, čak više od polovine, odluku o putovanju u Srbiju donosi na osnovu podataka do kojih dolazi putem društvenih mreža.
Izvor: Blic

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde