Lepa Brena promovisala baladu i spot “Odiseja ljubavi”

0
223

Nova balada osvaja na prvo slušanje.

Muzička zvezda Lepa Brena predstavila je pesmu “Odiseja ljubavi”. Promocija nove numere i spota bila je posve neobična. Naime, pevačica je upriličila doručak sa medijima u restoranu “Tri tačke”. Na njemu je predstavila svoj novi, visokobudžetni spot za emotivnu pesmu romantičnog naziva “Odiseja ljubavi”.

– Ova pesma je posvećena svim ljudima koji se vole, koji cene i raspoznaju ljubav. To je ono što nas motiviše, pokreće i održava u životu. Specijalno je namenjena ženama, majkama, bakama, da im da podršku njihovim vrednostima i njihovom bivstvovanju u našim životima – rekla je Brena.

Rođendanski koncert: Kad Brena peva, gori Arena
lepa brena promocija u tri tačke
Na promociji u “Tri tačke”, Foto: Z. K. Munja

Folk diva se obratila novinarima i zahvalila autorima balade “Odiseja ljubavi” Saši Nikoliću (muzika i aranžman) i Milanu Miletiću (tekst), kao i reditelju spota Igoru Kušiću. Naglasila je da je pesmu uzela na nagovor Aleksandre Živojinović (ex Prijović), kojoj je pesma prvo bila ponuđena. Aleksandra je po prvom slušanju prepoznala da bi upravo Brena najbolje umela da iznese emociju koju pesma nosi.

lepa brena promocija u tri tačke
Lepa Brena, Foto: Z. K. Munja

I kada je završen oficijelni deo promocije, Brena je sve pripadnike sedme sile pozvala da joj se pridruže na bini i – urade jutarnju gimnastiku sa njom! Svi su se odazvali i u restoranu je prštalo od smeha u toku vežbanja. Brena je pozvala na zdrav život, a novinari su prihvatili predlog. Folk diva je po ko zna koji put pokazala koliko je razgibana i da je u sjajnoj kondiciji. Kad su svi dobro provežbali, uz doručak su se prepustili “Odiseji ljubavi”.

Lepa Brena sa koleginica u spotu za pesmu “Srećna žena”
Milan Miletić, Lepa Brena i Saša Nikolić, Foto: Z. K. Munja
Milan Miletić, Lepa Brena i Saša Nikolić, Foto: Z. K. Munja

Sudeći prema prvim reakcijama publike nova balada dostići će popularnost prethodnih Breninih hitova. “Ti ne znaš da razočaraš!”; “Izgleda kao Šer, svaka čast, Breno”; “I svaki refren me bolii… Učiteljica estrade” – neki su od komentara ispod pesme na kanalu YouTube.

Lepa Brena Foto ZKMunja
Razgibana folk diva, Foto: Z. K. Munja

Kako je ranije rečeno, na snimanju spota za “Odiseju ljubavi” bilo je zanimljivih situacija. Zbog detalja koji je pevačica imala na glavi potpuno je zbunila sve i napravila pometnju. A pogotovo zbog orgomnog crvenog šešira. On je prečnika od jednog metra i urađen je od 60 metara nojevog perja. Kada je Brena trebalo da uđe u studio nastao je haos, jer nije mogla da prođe na vrata pa su majstori morali da otvataju kompetno i drugi deo studija kako bi ona ušla.

Lepa Brena objavila spot – “A kako ću ja”

– Zaista sam se osećala divno na snimanju, biće ovo nešto drugačije od mene i sigurna sam da ću moju publiku pozitivno iznenaditi – rekla je na snimanju Brena.

ODISEJA LJUBAVI

Evo, kidam se deo po deo,
Al’ se ne predaje duša,
Na rame đavo nam seo,
I ne popušta.

Evo, svaka pesma je moja,
I svaki refren me boli,
Al’ ja sam ona što kada voli,
Osmehom preboli.
Ne žalim ja davno izgubljene snove,
I dane prošle živim za nove.
Nebo moje još je puno ptica i novih ulica.
Nikad više ona što se boji,
U tišini senke tvoje broji.
Za tako izmakle trofeje,
Naše odiseje ljubavi.

Evo, nek život sruši se ceo.
Opet ću sanjati budna,
Kad jednom skinem taj veo,
Starih zabluda.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde