Lena Kovačević peva naslovnu numeru u crtanom filmu “Manu Munja”

0
111

Od 9. maja u bioskopima Srbije počeće da se prikazuje animirani film “Manu Munja” u distribuciji Dexin filma.

Lena Kovačević peva naslovnu numeru u crtanom filmu "Manu Munja"
Lena Kovačević peva naslovnu numeru u crtanom filmu "Manu Munja"

Pevačica Lena Kovačević izvodi glavnu numeru “Letimo” u ovom crtaću, koji je sinhronizovan na srpski. Inače, u originalnoj verziji glasove junacima su dali Kejt Vinselt i Vilijem Defo. “Manu Munja” govori o maloj ptici, čiopi, koja raste u drugom jatu.

Spot Lene Kovačević za pesmu “Dubine”

Manu odrasta verujući da je galeb, kao njegovi roditelji Iv i Blanš, i brat Luka. Trudi se da pliva, lovi ribu i leti poput njih, ali izgleda da nije mnogo nadaren. Na prvom času letenja otkriva da je usvojen i da pripada retkoj vrsti ptica pod nazivom čiope, koje nisu u dobrim odnosima sa galebovima. Posle velikog šoka, Manu upoznaje pripadnike svoje vrste. Oni mogu da skakuću po vazduhu, baš kao i on. Tada saznaje da oni imaju i posebnu moć da predosete oluju. Manu ne shvata neprijateljstvo između galebova i čiopa, i odlučuje da zauvek ode. Ali, ubrzo će početi da tuguje za porodicom. I baš tada, predosetiće da se sprema veliko nevreme, zbog čega će se vratiti da upozori galebove na opasnost…

Filharmonijski piknik na Ušću: Diznijeva fantazija uživo za 50.000 ljudi 23. juna
Lena Kovačević peva naslovnu numeru u crtanom filmu "Manu Munja"

“Manu Munja” je moderna priča o tome kako potpuni stranci mogu da žive zajedno u jednom društvu. Scenario je nominovan kao najbolji na Međunarodnom festivalu animiranog filma FMX Festival u Nemačkoj i dobitnik je prve nagrade na dečjem festivalu u Amsterdamu za projekat koji najviše obećava.

Crtani film “Manu Munja” dolazi iz studija za animaciju koji je poznat po specijalnim efektima za filmove “Dan nezavisnosti 2”; “The Grand Budapest Hotel”; i “White House Down”.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde